Affiliatenätverk

Tjäna pengar med FlixBus!

Dra nytta av den växande marknaden för fjärrbussresor genom att bli en del av FlixBus affiliatenätverk och tjäna pengar på ett enkelt sätt via din webbplats.

Så fungerar FlixBus partnerprogram

1. Kontakta våra partnerhandläggare2. Du får marknadsföringsmaterial från oss och länkar till FlixBus på din webbplats3. Besökare på webbplatsen klickar på FlixBus-länkarna och besöker FlixBus webbplats4. För varje köp som någon av dina användare gör får du en generös provision

Fast kommission på 29kr per potentiell kund

För varje slutförd bokning som du genomför får du 29kr som ett fast kommissionsbelopp.

Google Analytics registrering gäller tills Netslave har implementerats helt. Här är ett exempel: Din månadstilldelning är 100 bokningar. För var hundrade bokning får du en kommission på 29kr per bokning. Du får därför 2 697kr i kommission. Kommissionen överförs automatiskt. Du kan hålla koll på statusen hos dina bokningar när som helst i vårt partnercenter.

Bli partner nu och spara kommission

Hur kan du integrera FlixBus?

affiliate

Banner: Placera ett starkt varumärke på din webbplats med banners från FlixBus. Det finns flera format, så placeringen är flexibel.

Textlänk: Du kan snabbt och lätt integrera länkar på din webbsida, skapa en hyperlänk till FlixBus och samla allt innehåll på rätt ställe. Du kan använda standardtextlänkar eller generera dina egna personliga länkar.

HTML-frame: Besökarna på din webbsida kan välja sin resplan och blir hänvisade till vår shop. Bokningswidgetarna finns i flera olika storlekar för att ge dig maximal flexibilitet för integration.

Produktflöde (kommer snart): Med vårt produktflöde kan du lätt ge en översikt av våra turer på din webbsida. Du kan använda direktlänkar för att slussa besökarna vidare till den angivna sidan för vår shop.

Registrera dig nu!

Din kontaktperson

Mathias Bjoernshauge

Affiliate Manager

E-post: affiliate@flixbus.se

Bli affiliatepartner nu