Om du upplever problem på den här webbplatsen får du gärna ringa +46 (0)850 513 750 eller använda FlixBus Google Assistant-appen.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Busspartner

Busspartner med FlixBus – jämbördigt samarbete

Är du bussföretagare med passion och tradition och söker du en pålitlig och jämbördig partner för att komma in på fjärrbussmarknaden? FlixBus erbjuder ett etablerat paraplyvarumärke samt Europas mest produktiva busslinjenät, det kunnande som krävs, en effektiv plattform för marknadsföring och försäljning samt ett innovativt biljettsystem. Kontakta oss direkt om du vill veta mer om samarbetsmodellen busspartner.

Din kontaktperson

Mikael Berner-Eyde

Mikael Berner-Eyde

Chef Affärsutveckling

E-post: partner@flixbus.se

Våra busspartners – Vi satsar på stabila, medelstora företag

FlixBus busssamarbeten

Bakom bussbolaget FlixBus finns ett nätverk av de mest välrenommerade bussföretagen i branschen. Med en fordonspark på mer än 3 000 bussar och en affärserfarenhet som spänner över decennier inom linjetrafik och resor uppfyller våra busspartners högsta standard för kvalitet och säkerhet. Våra pålitliga busspartners – ofta familjeföretag med flera generationers erfarenhet – ansvarar för den operativa verksamheten, vilket betyder kontinuerlig och framgångsrik utveckling av vårt europeiska långdistansbussnätverk.