Buss från Berlin till Aarhus

från 449 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:Berlin Aarhus (19.08.2022)

9:0 tim.
Berlin Südkreuz
Århus C
Nästan fullt
649.00 kr
8:40 tim.
Berlin ZOB busscentral
Århus C
Nästan fullt
649.00 kr
8:25 tim.
Berlin Alt-Tegel
Århus C
Nästan fullt
649.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Berlin

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Berlin ZOB busscentral

Berlin Alexanderplatz

Berlin Südkreuz järnvägsstation

Berlin Alt-Tegel (tunnelbanestation)

Berlin zoo järnvägsstation

Berlin Brandenburg flygplats (BER), Terminal 1/2

Berlin S-Ahrensfelde

Berlin S-Treptower Park (Puschkinallee)

Berlin Wannsee station

Tillbaka till alla destinationer

Välj mellan över 2 500 resmål i 37 länder.

Utforska kartan
Berlin - Aarhus : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

458 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Hitta de billigaste bussresorna från Berlin till Aarhus

Res prisvärt och smidigt från Berlin till Aarhus med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 628kms och restiden är endast 8 timmar 25 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Berlin och Aarhus kostar i genomsnitt 599,00 kr, men du kan även fynda biljetter från 449,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Berlin till Aarhus

Det är lätt att ta sig ifrån Berlin till Aarhus med FlixBus, med 2 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 8 timmar 25 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Berlin och Aarhus är 599,00 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Berlin

Reser du från Berlin för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Berlin är ett transportnav med 9 busshållplatser och Berlin har 377 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Aarhus

Reser du till Aarhus för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Aarhus kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 27 förbindelser som anländer till en av de 2 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Berlin till Aarhus

Res från Berlin till Aarhus med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet