Buss till Berlin

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med stora och bekväma säten, en toalett, wi-fi och eluttag.
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Berlin

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Det är enkelt att använda din FlixBus-biljett för din resa till Berlin. Visa upp din digitala biljett för chauffören vid ombordstigning, antingen QR-koden från bekräftelsen på mail eller din appbiljett.
Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder när du köper din biljett till Berlin; kortbetalning, Swish, PayPal och Google/Apple Pay. N/A Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning.
Det är enkelt att resa med din cykel till Berlin med FlixBus! De flesta av våra bussar är utrustade med cykelhållare baktill, alternativt särskilda skydd i bagageutrymmet för att säkerställa att din cykel transporteras säkert under resan. För mer detaljer kring cykeltransport, kolla in vår guide här. Du hittar också priser för cykeltransport här.
Beroende på din avgångsplats brukar Boka i god tid eller välj att resa på vardagar till Berlin för att hitta biljettpriser från 59,00 kr med FlixBus. Det är både bekvämt och smidigt att resa med buss och med FlixBus hittar du billiga alternativ till Berlin.
Det finns 18 busshållplatser i Berlin. Du hittar deras position på kartan här på sidan.
Det är enkelt och smidigt att köpa bussbiljett till Berlin med FlixBus. Boka online på vår hemsida eller i FlixBus-appen för smidig biljettbokning och hantering.
Upplev komfort ombord våra bussar till Berlin med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats, toalett och gratis Wi-Fi.
FlixBus säkerställer tillgängligheten för samtliga passagerare som reser till Berlin, inklusive personer med nedsatt rörlighet, assistansdjur och gravida. Läs mer om våra tjänster och faciliteter för passagerare med nedsatt rörlighet här.
Resenärer under 15 år får rabatterat biljettpris när de reser till Berlin. Vi räknar ut det bästa priset av tillgängliga priser och rabatter. Läs mer här om vår policy för resor med barn. Barnvagnar får medtas kostnadsfritt vid förbokning.
Du behöver inte oroa dig för att behöva packa lätt när du reser till Berlin med FlixBus! I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.

Saker att göra i Berlin

Allmän information om Berlin

Tysklands största stad har med sin intressanta historia och rika kulturliv mycket att erbjuda våra bussresenärer. Huvudstaden som återförenades 1990 efter att Berlinmuren revs är idag en viktig politisk punkt i Europa men som även lockar artister, ingenjörer, konstnärer, affärsmän och självklart turister. Berlin har utvecklats från en industristad till ett centrum för högteknologi, forskning, kultur och shopping och som utsetts av UNESCO som en av världens främsta designstäder. Passa på att utforska stadens spännande nattliv då din buss anlänt till någon av våra busshållplatser i Berlin, och glöm inte prova en ”currywurst” när du känner dig hungrig. Runt Potsdamer Platz hittar du många restauranger, teatrar och museer och gillar du shopping så är en promenad längs Kurfürstendamm boulevard ett måste. Med FlixBus kan du resa från en stor mängd Europeiska städer till Tysklands huvudstad och besöka berömda platser som Brandenburger Tor, riksdagshuset och självklart resterna av Berlinmuren.

Sevärdheter i Berlin

Berlins riksdag, eller “Reichstag” som det heter på tyska, är en byggnad som definitivt är värt ett besök när du klivit av bussen. Dess intressanta historia och den fantastiska utsikten du får om du tar dig upp i den vackra glaskupolen är två anledningar som lockar många besökare. Runt riksdagen hittar du den stora parken Tiergarten där även många av ambassaderna ligger. Monumenten Siegessäule står mitt i parken och norr om den flyter floden Spree. Andra sevärdheter är det forna Östberlins centrum Alexanderplatz. Där finner du TV-tornet Fernsehturm och Berlins rådhus. Du kan även passa på att promenera längs paradgatan Unter den Linden som kantas av rader med lindar. Den leder till den berömda Brandenburger Tor som symboliserar Tysklands frihet och återförening efter Berlinmurens fall. Innan du hoppar på bussen hem igen är ett besök vid Förintelsemonumentet i centrala Berlin något som skapar ett intryck hos många.

Berlin : Kultur och historia

I Berlin kan du lära dig mycket om Tysklands historia. Du kan bland annat besöka Checkpoint Charlie, den berömda gränsövergången mellan Öst- och Västberlin under kalla kriget. Vid platsen finns idag ett mycket populärt museum med samma namn. Du finner fem andra museer på Museumsinsel – en ö mitt i floden Spree i centrala Berlin som sedan 1999 finns med på UNESCOs världsarvslista. Här kan du beskåda en stor mängd antika konstsamlingar. I Berlin finns även ett stort antal teatrar, operahus och konserthallar med flera berömda symfoniorkestrar och körer. Värt att nämna är Berlins filmfestival där Guldbjörnen delas ut i februari varje år. Ta bussen till Berlin då så ökar chansen att stöta på någon av de stora filmstjärnorna som kommer hit.

Nattliv i Berlin

Berlins nattliv är bland de bästa i Europa och här finner du en mängd klubbar med varierande utbud och stil. De har ofta öppet sent, många av dem ända till gryningen då de inte behöver anpassa sig efter någon specifik stängningstid på helger. Berlin sägs vara technomusikens huvudstad men du finner all typ av musik här när din buss anlänt. Berlin omnämns ibland även som huvudstad för HTBQ-personer i Europa och Berlin Pride är en av de största gayfestivalerna i världen. Det anordnas fler gayfestivaler i staden så du kan ta bussen hit året runt för att uppleva många av de gaybarer och klubbar som finns i Berlin, en av de mest kända är Schwuz. På väg hem från en natt i Berlin bör du passa på att smaka en Döner Kebab och om du vill ha en liten lugnare kväll finner du att staden erbjuder dig ett stort utbud av restauranger med mat från hela världen. Ett hett tips är Puro Sky Lounge där du kan njuta av en panoramavy över Berlin medan du tar en drink.

Upptäck resemöjligheter för Berlin

Upptäck prisvärda bussresor till och från Berlin

Är du på jakt efter budgetvänliga resor med buss till och från Berlin? Då har du hittat helt rätt! Hitta förbindelser från Berlin med biljetter från endast 59,00 kr. Planera i tid för att spara mer. Det finns 10 hållplatser utspridda i Berlin för att underlätta starten på ditt reseäventyr. Upptäck Berlin via våra olika hållplatser – det finns 10 hållplatser i Berlin som du enkelt kommer åt . Du har möjligheten att resa från 407 olika städer. Ta dig en titt på FlixBus linjenät för att hitta fler förbindelser nära dig!

Varför välja att resa med FlixBus till och från Berlin?

FlixBus ger dig en oslagbar kombination av prisvärda och bekväma resor till och från Berlin. Res bekvämt med gratis Wi-Fi och laddningsuttag vid din plats. Du kan dessutom uppgradera din reseupplevelse genom att reservera önskad sittplats under bokningen. I din biljett ingår både ett handbagage och en stor resväska. Jämfört med att åka bil eller flyga är kollektivt resande med buss faktiskt ett av de klimatsmartaste sätten att resa på. Du har även möjlighet att bidra till din miljöpåverkan genom att klimatkompensera din resa med FlixBus!

Boka din bussbiljett från Berlin

Det är bus(s)enkelt att köpa biljett med FlixBus. Du kan välja att boka din biljett online eller i FlixBus-appen med några få klick. Du erbjuds flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay och Apple Pay. N/A.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet