Buss från Berlin till Braunschweig

från 169 kr

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med bekväma säten, Wi-Fi och eluttag
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Berlin

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Vi erbjuder olika säkra betalningsmetoder när du köper din biljett från Berlin till Braunschweig. Du kan välja mellan att betala med kort, Swish, PayPal, Google/Apple Pay och fler. Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning. N/A.
Alla FlixBus-bussar från Berlin till Braunschweig är utrustade för att tillgodose passagerare med nedsatt rörlighet. Assistansdjur samt assisterande utrustning som rullstolar tillåts ombord och är kostnadsfritt att ta med. Läs mer om våra tjänster för passagerare med nedsatt rörlighet här.
En bussresa från Berlin till Braunschweig med FlixBus är ett klimatsmart val. Passagerare kan välja att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp genom att bocka för alternativet när de bokar sin biljett.
Upplev komfort ombord på våra bussar från Berlin till Braunschweig med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats. toalett och gratis Wi-Fi.
Den tidigaste avgången med FlixBus från Berlin till Braunschweig avgår kl. 04:35 så att du kan komma fram i god tid till din destination.
Den senaste avgången med FlixBus från Berlin till Braunschweig avgår kl. 22:40 så att du kan hålla dina resplaner flexibla.
Priset för en barnbiljett från Berlin till Braunschweig varierar beroende på ålder och tidpunkten när du bokar din biljett. Barn under 15 år får rabatterat pris, vilket beräknas vid tidpunkten för bokningen. Läs gärna vår policy om resor med barn för mer information.
Lokalisera hållplatsen i Braunschweig: Braunschweig ZOB busstation. Du hittar exakt position på kartan på den här sidan.
Passagerare som reser från Berlin till Braunschweig får ta med sig ett incheckat bagage och ett handbagage. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.
Utforska våra olika busshållplatser i Berlin, totalt 9: Berlin (Ostbahnhof), Berlin Alexanderplatz, Berlin Alt-Tegel (tunnelbanestation), Berlin Central Station (Invalidenstraße), Berlin S-Treptower Park (Puschkinallee), Berlin Südkreuz järnvägsstation, Berlin Wannsee station, Berlin ZOB busscentral, Berlin zoo järnvägsstation. Beroende på din destination och avgångstid kan din buss avgå från en av dessa hållplatser. Du hittar utförlig information på din biljett och boardinginformation för relevant hållplats. Hitta var hållplatserna finns på kartan på den här sidan.
Håll koll på din buss från Berlin till Braunschweig med vårt verktyg som visarrealtidsinfo. Välj busshållplats för att se ankomsttid.
Det är enkelt och flexibelt att ta med din cykel på resan med FlixBus från Berlin till Braunschweig, med flera möjligheter beroende på tillgänglighet. Läs gärna vår cykeltransportguide för mer information och hitta priser för cykeltransport här.
Bussresan från Berlin till Braunschweig är 222 km. FlixBus erbjuder smidig transport från Berlin till Braunschweig som tar minst 2 timmar 40 minuter. Den snabbaste bussförbindelsen gör bara 1 mellanstopp under resan.
Boka din resa från Berlin till Braunschweig med FlixBus för så lite som 169,00 kr. Dra nytta av våra låga priser genom att resa i lågsäsong och på veckodagar. Köp din biljett på vår hemsida eller i appen.

Planera din bussresa från Berlin till Braunschweig

Ditt sökande av bussbiljetter från Berlin till Braunschweig slutar här! Vi har samlat alla nödvändiga detaljer för att underlätta din reseplanering. Resan från Berlin till Braunschweig brukar ta 2 timmar 40 minuter i genomsnitt och biljettpriser startar från endast 169,00 kr. Hoppa på första bussen som avgår kl 04:35, medan sista bussen avgår kl 22:40. FlixBus har 8 avgångar per dag mellan Berlin och Braunschweig. Ombord på bussen erbjuds bekvämligheter som gratis Wi-Fi, laddningsuttag, justerbara säten och toalett.

Säkra din bussbiljett för resa från Berlin till Braunschweig

Det är bus(s)enkelt att boka din resa med FlixBus: Du kan boka din biljett på hemsidan eller i FlixBus-appen med bara några få klick. När du köper din biljett på hemsidan eller i appen för din resa från Berlin till Braunschweig kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay eller Apple Pay. N/A.

Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet