Buss från Frankfurt am Mains flygplats till Berlin

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:Frankfurt am Mains flygplats Berlin (28.09.2022)

11:20 tim.
Frankfurt FRA flygplats
Berlin BER flygplats, T 1/2
Nästan fullt
728.00 kr
11:45 tim.
Frankfurt FRA flygplats
Berlin Südkreuz
Nästan fullt
728.00 kr
8:30 tim.
Frankfurt FRA flygplats
Berlin ZOB busscentral
Nästan fullt
589.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Frankfurt am Mains flygplats

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Frankfurt am Main flygplats (P36, Terminal 1)

Tillbaka till alla destinationer

Välj mellan över 2 500 resmål i 37 länder.

Utforska kartan
Frankfurt am Mains flygplats - Berlin : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

431 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Hitta de billigaste bussresorna från Frankfurt am Mains flygplats till Berlin

Res prisvärt och smidigt från Frankfurt am Mains flygplats till Berlin med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 592kms och restiden är endast 7 timmar 25 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Frankfurt am Mains flygplats och Berlin kostar i genomsnitt 364,83 kr, men du kan även fynda biljetter från 169,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Frankfurt am Mains flygplats till Berlin

Det är lätt att ta sig ifrån Frankfurt am Mains flygplats till Berlin med FlixBus, med 1 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 7 timmar 25 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Frankfurt am Mains flygplats och Berlin är 364,83 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Frankfurt am Mains flygplats

Reser du från Frankfurt am Mains flygplats för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Frankfurt am Mains flygplats är ett transportnav med 1 busshållplatser och Frankfurt am Mains flygplats har 132 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Berlin

Reser du till Berlin för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Berlin kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 351 förbindelser som anländer till en av de 8 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Frankfurt am Mains flygplats till Berlin

Res från Frankfurt am Mains flygplats till Berlin med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet