Buss från Karlsruhe till Frankfurt am Mains flygplats

från 79 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:Karlsruhe Frankfurt am Mains flygplats (26.11.2022)

2:0 tim.
Karlsruhe
Frankfurt FRA flygplats
Många lediga platser
219.00 kr
2:0 tim.
Karlsruhe
Frankfurt FRA flygplats
Halvfullt
179.00 kr
2:30 tim.
Karlsruhe
Frankfurt FRA flygplats
Nästan fullt
289.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Karlsruhe

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Karlsruhe Hbf centralstation

Tillbaka till alla destinationer

Utforska kartan
Karlsruhe - Frankfurt am Mains flygplats : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

119 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Vanliga frågor

Hur långt är det mellan Karlsruhe och Frankfurt am Mains flygplats?
Det är 132km och tar 1 timme 30 minuter att resa med buss från Karlsruhe och Frankfurt am Mains flygplats.
Hur långt är det från Karlsruhe till Frankfurt am Mains flygplats?
Det är 132km och tar 1 timme 30 minuter att resa med buss från Karlsruhe till Frankfurt am Mains flygplats.
Vad kostar det att ta med cykel på bussen?
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Vad kostar det att åka buss från Karlsruhe till Frankfurt am Mains flygplats?
Du hittar bussbiljetter från Karlsruhe till Frankfurt am Mains flygplats från 79,00 kr och restiden är ca 1 timme 30 minuter.
När är det billigast att boka bussbiljett?
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 79,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Karlsruhe till Frankfurt am Mains flygplats

Res prisvärt och smidigt från Karlsruhe till Frankfurt am Mains flygplats med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 132km och restiden är endast 1 timme 30 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Karlsruhe och Frankfurt am Mains flygplats kostar i genomsnitt 132,10 kr, men du kan även fynda biljetter från 79,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Karlsruhe till Frankfurt am Mains flygplats

Det är lätt att ta sig ifrån Karlsruhe till Frankfurt am Mains flygplats med FlixBus, med 4 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 1 timme 30 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Karlsruhe och Frankfurt am Mains flygplats är 132,10 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Karlsruhe

Reser du från Karlsruhe för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Karlsruhe är ett transportnav med 1 busshållplatser och Karlsruhe har 295 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Frankfurt am Mains flygplats

Reser du till Frankfurt am Mains flygplats för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Frankfurt am Mains flygplats kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 136 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Karlsruhe till Frankfurt am Mains flygplats

Res från Karlsruhe till Frankfurt am Mains flygplats med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet