Buss från Freiburg till Karlsruhe

från 89 kr

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med bekväma säten, Wi-Fi och eluttag
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Freiburg

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Priset för en barnbiljett från Freiburg till Karlsruhe varierar beroende på ålder och tidpunkten när du bokar din biljett. Barn under 15 år får rabatterat pris, vilket beräknas vid tidpunkten för bokningen. Läs gärna vår policy om resor med barn för mer information.
Lokalisera hållplatsen i Karlsruhe: Karlsruhe Hbf centralstation. Du hittar exakt position på kartan på den här sidan.
Utforska våra olika busshållplatser i Freiburg, totalt 2: Freiburg (Lörracher Straße), Freiburg (im Breisgau) ZOB centralstation. Beroende på din destination och avgångstid kan din buss avgå från en av dessa hållplatser. Du hittar utförlig information på din biljett och boardinginformation för relevant hållplats. Hitta var hållplatserna finns på kartan på den här sidan.
Den senaste avgången med FlixBus från Freiburg till Karlsruhe avgår kl. 20:00 så att du kan hålla dina resplaner flexibla.
Den tidigaste avgången med FlixBus från Freiburg till Karlsruhe avgår kl. 01:40 så att du kan komma fram i god tid till din destination.
Upplev komfort ombord på våra bussar från Freiburg till Karlsruhe med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats. toalett och gratis Wi-Fi.
En bussresa från Freiburg till Karlsruhe med FlixBus är ett klimatsmart val. Passagerare kan välja att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp genom att bocka för alternativet när de bokar sin biljett.
Alla FlixBus-bussar från Freiburg till Karlsruhe är utrustade för att tillgodose passagerare med nedsatt rörlighet. Assistansdjur samt assisterande utrustning som rullstolar tillåts ombord och är kostnadsfritt att ta med. Läs mer om våra tjänster för passagerare med nedsatt rörlighet här.
Vi erbjuder olika säkra betalningsmetoder när du köper din biljett från Freiburg till Karlsruhe. Du kan välja mellan att betala med kort, Swish, PayPal, Google/Apple Pay och fler. Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning. N/A.
Bussresan från Freiburg till Karlsruhe är 134 km. FlixBus erbjuder smidig transport från Freiburg till Karlsruhe som tar minst 1 timme 30 minuter. Den snabbaste bussförbindelsen gör bara 1 mellanstopp under resan.
Passagerare som reser från Freiburg till Karlsruhe får ta med sig ett incheckat bagage och ett handbagage. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.
Det är enkelt och flexibelt att ta med din cykel på resan med FlixBus från Freiburg till Karlsruhe, med flera möjligheter beroende på tillgänglighet. Läs gärna vår cykeltransportguide för mer information och hitta priser för cykeltransport här.
Håll koll på din buss från Freiburg till Karlsruhe med vårt verktyg som visarrealtidsinfo. Välj busshållplats för att se ankomsttid.
Boka din resa från Freiburg till Karlsruhe med FlixBus för så lite som 109,00 kr. Dra nytta av våra låga priser genom att resa i lågsäsong och på veckodagar. Köp din biljett på vår hemsida eller i appen.

Planera din bussresa från Freiburg till Karlsruhe

Ditt sökande av bussbiljetter från Freiburg till Karlsruhe slutar här! Vi har samlat alla nödvändiga detaljer för att underlätta din reseplanering. Resan från Freiburg till Karlsruhe brukar ta 1 timme 30 minuter i genomsnitt och biljettpriser startar från endast 109,00 kr. Hoppa på första bussen som avgår kl 01:40, medan sista bussen avgår kl 20:00. FlixBus har 8 avgångar per dag mellan Freiburg och Karlsruhe. Ombord på bussen erbjuds bekvämligheter som gratis Wi-Fi, laddningsuttag, justerbara säten och toalett.

Säkra din bussbiljett för resa från Freiburg till Karlsruhe

Det är bus(s)enkelt att boka din resa med FlixBus: Du kan boka din biljett på hemsidan eller i FlixBus-appen med bara några få klick. När du köper din biljett på hemsidan eller i appen för din resa från Freiburg till Karlsruhe kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay eller Apple Pay. N/A.

Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet