Buss från Gävle till Funäsdalen

från 579 kr

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med stora och bekväma säten, en toalett, wi-fi och eluttag.
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Gävle

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Håll koll på din buss från Gävle till Funäsdalen med vårt verktyg som visarrealtidsinfo. Välj busshållplats för att se ankomsttid.
Boka din resa från Gävle till Funäsdalen med FlixBus för så lite som 579,00 kr. Dra nytta av våra låga priser genom att resa i lågsäsong och på veckodagar. Köp din biljett på vår hemsida eller i appen.
Vi erbjuder olika säkra betalningsmetoder när du köper din biljett från Gävle till Funäsdalen. Du kan välja mellan att betala med kort, Swish, PayPal, Google/Apple Pay och fler. Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning. N/A.
Den tidigaste avgången med FlixBus från Gävle till Funäsdalen avgår kl. 14:15 så att du kan komma fram i god tid till din destination.
Det är enkelt och flexibelt att ta med din cykel på resan med FlixBus från Gävle till Funäsdalen, med flera möjligheter beroende på tillgänglighet. Läs gärna vår cykeltransportguide för mer information och hitta priser för cykeltransport här.
Passagerare som reser från Gävle till Funäsdalen får ta med sig ett incheckat bagage och ett handbagage. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.
Priset för en barnbiljett från Gävle till Funäsdalen varierar beroende på ålder och tidpunkten när du bokar din biljett. Barn under 15 år får rabatterat pris, vilket beräknas vid tidpunkten för bokningen. Läs gärna vår policy om resor med barn för mer information.
Alla FlixBus-bussar från Gävle till Funäsdalen är utrustade för att tillgodose passagerare med nedsatt rörlighet. Assistansdjur samt assisterande utrustning som rullstolar tillåts ombord och är kostnadsfritt att ta med. Läs mer om våra tjänster för passagerare med nedsatt rörlighet här.
En bussresa från Gävle till Funäsdalen med FlixBus är ett klimatsmart val. Passagerare kan välja att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp genom att bocka för alternativet när de bokar sin biljett.
Upplev komfort ombord på våra bussar från Gävle till Funäsdalen med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats. toalett och gratis Wi-Fi.
Den senaste avgången med FlixBus från Gävle till Funäsdalen avgår kl. 14:15 så att du kan hålla dina resplaner flexibla.
Utforska våra olika busshållplatser i Gävle, totalt 3: Gävle Bro, Gävle Bro Norr, Gävle Bro Syd. Beroende på din destination och avgångstid kan din buss avgå från en av dessa hållplatser. Du hittar utförlig information på din biljett och boardinginformation för relevant hållplats. Hitta var hållplatserna finns på kartan på den här sidan.
Bussresan från Gävle till Funäsdalen är 420 km. FlixBus erbjuder smidig transport från Gävle till Funäsdalen som tar minst 5 timmar 35 minuter. Den snabbaste bussförbindelsen gör bara 20 mellanstopp under resan.
Lokalisera hållplatsen i Funäsdalen: Funäsdalen. Du hittar exakt position på kartan på den här sidan.

Planera din bussresa från Gävle till Funäsdalen

Ditt sökande av bussbiljetter från Gävle till Funäsdalen slutar här! Vi har samlat alla nödvändiga detaljer för att underlätta din reseplanering. Resan från Gävle till Funäsdalen brukar ta 5 timmar 35 minuter i genomsnitt och biljettpriser startar från endast 579,00 kr. Hoppa på första bussen som avgår kl 14:15. FlixBus har dagliga förbindelser mellan Gävle och Funäsdalen. Ombord på bussen erbjuds bekvämligheter som gratis Wi-Fi, laddningsuttag, justerbara säten och toalett.

Säkra din bussbiljett för resa från Gävle till Funäsdalen

Det är bus(s)enkelt att boka din resa med FlixBus: Du kan boka din biljett på hemsidan eller i FlixBus-appen med bara några få klick. När du köper din biljett på hemsidan eller i appen för din resa från Gävle till Funäsdalen kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay eller Apple Pay. N/A.

Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet