Buss från Madrid till Lissabon

från 169 kr

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med stora och bekväma säten, en toalett, wi-fi och eluttag.
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Madrid

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Håll koll på din buss från Madrid till Lissabon med vårt verktyg som visarrealtidsinfo. Välj busshållplats för att se ankomsttid.
Boka din resa från Madrid till Lissabon med FlixBus för så lite som 169,00 kr. Dra nytta av våra låga priser genom att resa i lågsäsong och på veckodagar. Köp din biljett på vår hemsida eller i appen.
Vi erbjuder olika säkra betalningsmetoder när du köper din biljett från Madrid till Lissabon. Du kan välja mellan att betala med kort, Swish, PayPal, Google/Apple Pay och fler. Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning. N/A.
Den tidigaste avgången med FlixBus från Madrid till Lissabon avgår kl. 09:05 så att du kan komma fram i god tid till din destination.
Det är enkelt och flexibelt att ta med din cykel på resan med FlixBus från Madrid till Lissabon, med flera möjligheter beroende på tillgänglighet. Läs gärna vår cykeltransportguide för mer information och hitta priser för cykeltransport här.
Passagerare som reser från Madrid till Lissabon får ta med sig ett incheckat bagage och ett handbagage. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.
Priset för en barnbiljett från Madrid till Lissabon varierar beroende på ålder och tidpunkten när du bokar din biljett. Barn under 15 år får rabatterat pris, vilket beräknas vid tidpunkten för bokningen. Läs gärna vår policy om resor med barn för mer information.
Alla FlixBus-bussar från Madrid till Lissabon är utrustade för att tillgodose passagerare med nedsatt rörlighet. Assistansdjur samt assisterande utrustning som rullstolar tillåts ombord och är kostnadsfritt att ta med. Läs mer om våra tjänster för passagerare med nedsatt rörlighet här.
En bussresa från Madrid till Lissabon med FlixBus är ett klimatsmart val. Passagerare kan välja att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp genom att bocka för alternativet när de bokar sin biljett.
Upplev komfort ombord på våra bussar från Madrid till Lissabon med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats. toalett och gratis Wi-Fi.
Den senaste avgången med FlixBus från Madrid till Lissabon avgår kl. 23:55 så att du kan hålla dina resplaner flexibla.
Utforska våra olika busshållplatser i Madrid, totalt 2: MADRID AUTOGARA, Madrid (busstation södra). Beroende på din destination och avgångstid kan din buss avgå från en av dessa hållplatser. Du hittar utförlig information på din biljett och boardinginformation för relevant hållplats. Hitta var hållplatserna finns på kartan på den här sidan.
Bussresan från Madrid till Lissabon är 614 km. FlixBus erbjuder smidig transport från Madrid till Lissabon som tar minst 6 timmar 30 minuter. Den snabbaste bussförbindelsen gör bara 4 mellanstopp under resan.
Se samtliga 2 hållplatser i Lissabon: Lisbon (Oriente), Lissabon Sete Rios (Jardim Zoológico). Hitta var hållplatserna finns på kartan på den här sidan.

Planera din bussresa från Madrid till Lissabon

Ditt sökande av bussbiljetter från Madrid till Lissabon slutar här! Vi har samlat alla nödvändiga detaljer för att underlätta din reseplanering. Resan från Madrid till Lissabon brukar ta 6 timmar 30 minuter i genomsnitt och biljettpriser startar från endast 169,00 kr. Hoppa på första bussen som avgår kl 09:05, medan sista bussen avgår kl 23:55. FlixBus har 4 avgångar per dag mellan Madrid och Lissabon. Ombord på bussen erbjuds bekvämligheter som gratis Wi-Fi, laddningsuttag, justerbara säten och toalett.

Säkra din bussbiljett för resa från Madrid till Lissabon

Det är bus(s)enkelt att boka din resa med FlixBus: Du kan boka din biljett på hemsidan eller i FlixBus-appen med bara några få klick. När du köper din biljett på hemsidan eller i appen för din resa från Madrid till Lissabon kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay eller Apple Pay. N/A.

Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet