Buss från Lissabon till Albufeira

från 39 kr

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med bekväma säten, Wi-Fi och eluttag
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Lissabon

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Lokalisera hållplatsen i Albufeira: Albufeira (Av. Liberdade). Du hittar exakt position på kartan på den här sidan.
Vi erbjuder olika säkra betalningsmetoder när du köper din biljett från Lissabon till Albufeira. Du kan välja mellan att betala med kort, Swish, PayPal, Google/Apple Pay och fler. Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning. N/A.
Bussresan från Lissabon till Albufeira är 251 km. FlixBus erbjuder smidig transport från Lissabon till Albufeira som tar minst 2 timmar 45 minuter. Den snabbaste bussförbindelsen gör bara 1 mellanstopp under resan.
Boka din resa från Lissabon till Albufeira med FlixBus för så lite som 39,00 kr. Dra nytta av våra låga priser genom att resa i lågsäsong och på veckodagar. Köp din biljett på vår hemsida eller i appen.
Passagerare som reser från Lissabon till Albufeira får ta med sig ett incheckat bagage och ett handbagage. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.
Håll koll på din buss från Lissabon till Albufeira med vårt verktyg som visarrealtidsinfo. Välj busshållplats för att se ankomsttid.
Det är enkelt och flexibelt att ta med din cykel på resan med FlixBus från Lissabon till Albufeira, med flera möjligheter beroende på tillgänglighet. Läs gärna vår cykeltransportguide för mer information och hitta priser för cykeltransport här.
Utforska våra olika busshållplatser i Lissabon, totalt 2: Lisbon (Oriente), Lissabon Sete Rios (Jardim Zoológico). Beroende på din destination och avgångstid kan din buss avgå från en av dessa hållplatser. Du hittar utförlig information på din biljett och boardinginformation för relevant hållplats. Hitta var hållplatserna finns på kartan på den här sidan.
Den senaste avgången med FlixBus från Lissabon till Albufeira avgår kl. 20:30 så att du kan hålla dina resplaner flexibla.
Den tidigaste avgången med FlixBus från Lissabon till Albufeira avgår kl. 02:45 så att du kan komma fram i god tid till din destination.
Upplev komfort ombord på våra bussar från Lissabon till Albufeira med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats. toalett och gratis Wi-Fi.
En bussresa från Lissabon till Albufeira med FlixBus är ett klimatsmart val. Passagerare kan välja att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp genom att bocka för alternativet när de bokar sin biljett.
Alla FlixBus-bussar från Lissabon till Albufeira är utrustade för att tillgodose passagerare med nedsatt rörlighet. Assistansdjur samt assisterande utrustning som rullstolar tillåts ombord och är kostnadsfritt att ta med. Läs mer om våra tjänster för passagerare med nedsatt rörlighet här.
Priset för en barnbiljett från Lissabon till Albufeira varierar beroende på ålder och tidpunkten när du bokar din biljett. Barn under 15 år får rabatterat pris, vilket beräknas vid tidpunkten för bokningen. Läs gärna vår policy om resor med barn för mer information.

Planera din bussresa från Lissabon till Albufeira

Ditt sökande av bussbiljetter från Lissabon till Albufeira slutar här! Vi har samlat alla nödvändiga detaljer för att underlätta din reseplanering. Resan från Lissabon till Albufeira brukar ta 2 timmar 45 minuter i genomsnitt och biljettpriser startar från endast 39,00 kr. Hoppa på första bussen som avgår kl 02:45, medan sista bussen avgår kl 20:30. FlixBus har 20 avgångar per dag mellan Lissabon och Albufeira. Ombord på bussen erbjuds bekvämligheter som gratis Wi-Fi, laddningsuttag, justerbara säten och toalett.

Säkra din bussbiljett för resa från Lissabon till Albufeira

Det är bus(s)enkelt att boka din resa med FlixBus: Du kan boka din biljett på hemsidan eller i FlixBus-appen med bara några få klick. När du köper din biljett på hemsidan eller i appen för din resa från Lissabon till Albufeira kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay eller Apple Pay. N/A.

Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet