Buss från Nitra till Bratislava

från 59 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Nitra

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Det är 88km och tar 1 timme 5 minuter att resa med buss från Nitra och Bratislava.
Det är 88km och tar 1 timme 5 minuter att resa med buss från Nitra till Bratislava.
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Du hittar bussbiljetter från Nitra till Bratislava från 49,00 kr och restiden är ca 1 timme 5 minuter.
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 49,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Nitra till Bratislava

Res prisvärt och smidigt från Nitra till Bratislava med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 88km och restiden är endast 1 timme 5 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Nitra och Bratislava kostar i genomsnitt 59,00 kr, men du kan även fynda biljetter från 49,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Nitra till Bratislava

Det är lätt att ta sig ifrån Nitra till Bratislava med FlixBus, med 21 direktbussar per dag. Resan från Nitra till Bratislava har bara ett stopp och restiden är ca 1 timme 5 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Nitra och Bratislava är 59,00 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Nitra

Reser du från Nitra för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Nitra är ett transportnav med 4 busshållplatser och Nitra har 25 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Bratislava

Reser du till Bratislava för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Bratislava kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 118 förbindelser som anländer till en av de 4 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Nitra till Bratislava

Res från Nitra till Bratislava med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet