Buss från Rotterdam till Helsingborg

från 749 kr

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med stora och bekväma säten, en toalett, wi-fi och eluttag.
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår nya rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. 20% rabatt på alla resor inom Sverige, på både buss- och tågresor.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Rotterdam

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 749,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.
Det är 1008 km och tar 17 timmar 45 minuter att resa med buss från Rotterdam och Helsingborg.
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Du hittar bussbiljetter från Rotterdam till Helsingborg från 749,00 kr och restiden är ca 17 timmar 45 minuter.

Hitta de billigaste bussresorna från Rotterdam till Helsingborg

Res prisvärt och smidigt från Rotterdam till Helsingborg med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 1008 km och restiden är endast 17 timmar 45 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Rotterdam och Helsingborg kostar i genomsnitt 1089,00 kr, men du kan även fynda biljetter från 749,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Rotterdam till Helsingborg

Det är lätt att ta sig ifrån Rotterdam till Helsingborg med FlixBus, med 5 direktbussar per dag. och restiden är ca 17 timmar 45 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Rotterdam och Helsingborg är 1089,00 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Rotterdam

Reser du från Rotterdam för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Rotterdam är ett transportnav med 2 busshållplatser och Rotterdam har 132 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Helsingborg

Reser du till Helsingborg för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Helsingborg kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 42 förbindelser som anländer till en av de 2 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Rotterdam till Helsingborg

Res från Rotterdam till Helsingborg med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet