Buss från Malmö till Helsingborg

från 69 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:Malmö Helsingborg (08.12.2022)

0:50 tim.
Malmö
Helsingborg
Halvfullt
69.00 kr
0:50 tim.
Malmö
Helsingborg
Många lediga platser
109.00 kr
1:10 tim.
Malmö
Helsingborg
Många lediga platser
109.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Malmö

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Malmö centralstation Flixbus Stop

Malmö Comati stop (Kristianiagatan)

Tillbaka till alla destinationer

Utforska kartan
Malmö - Helsingborg : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

52 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Vanliga frågor

Hur långt är det mellan Malmö och Helsingborg?
Det är 64km och tar 50 minuter att resa med buss från Malmö och Helsingborg.
Hur långt är det från Malmö till Helsingborg?
Det är 64km och tar 50 minuter att resa med buss från Malmö till Helsingborg.
Vad kostar det att ta med cykel på bussen?
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Vad kostar det att åka buss från Malmö till Helsingborg?
Du hittar bussbiljetter från Malmö till Helsingborg från 69,00 kr och restiden är ca 50 minuter.
När är det billigast att boka bussbiljett?
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 69,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Malmö till Helsingborg

Res prisvärt och smidigt från Malmö till Helsingborg med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 64km och restiden är endast 50 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Malmö och Helsingborg kostar i genomsnitt 82,33 kr, men du kan även fynda biljetter från 69,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Malmö till Helsingborg

Det är lätt att ta sig ifrån Malmö till Helsingborg med FlixBus, med 1 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 50 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Malmö och Helsingborg är 82,33 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Malmö

Reser du från Malmö för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Malmö är ett transportnav med 2 busshållplatser och Malmö har 50 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Helsingborg

Reser du till Helsingborg för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Helsingborg kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 38 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Malmö till Helsingborg

Res från Malmö till Helsingborg med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet