hero image

Buss från Sevilla till Albufeira

från 119 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:Sevilla Albufeira (12.08.2022)

3:35 tim.
Seville (Plaza de Armas)
Albufeira (Av. Liberdade)
Halvfullt
119.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Sevilla

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Sevilla - Prado de San Sebastian (busstation)

Sevilla busstation

Sevilla (SVQ) flygplats

Tillbaka till alla destinationer

Välj mellan över 2 500 resmål i 37 länder.

Utforska kartan
Sevilla - Albufeira : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

203 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Hitta de billigaste bussresorna från Sevilla till Albufeira

Res prisvärt och smidigt från Sevilla till Albufeira med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 250kms och restiden är endast 3 timmar 24 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Sevilla och Albufeira kostar i genomsnitt 176,50 kr, men du kan även fynda biljetter från 169,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Sevilla till Albufeira

Det är lätt att ta sig ifrån Sevilla till Albufeira med FlixBus, med 2 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 3 timmar 24 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Sevilla och Albufeira är 176,50 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Sevilla

Reser du från Sevilla för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Sevilla är ett transportnav med 3 busshållplatser och Sevilla har 11 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Albufeira

Reser du till Albufeira för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Albufeira kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 8 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Sevilla till Albufeira

Res från Sevilla till Albufeira med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet