Buss från Zürich till Köln

från 829 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

Busshållplatser i Zürich

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Zürich HB centralstation (Sihlquai carpark)

Tillbaka till alla destinationer

Utforska kartan
Zürich - Köln : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

412 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Vanliga frågor

Hur långt är det mellan Zürich och Köln?
Det är 607km och tar 8 timmar 50 minuter att resa med buss från Zürich och Köln.
Hur långt är det från Zürich till Köln?
Det är 607km och tar 8 timmar 50 minuter att resa med buss från Zürich till Köln.
Vad kostar det att ta med cykel på bussen?
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Vad kostar det att åka buss från Zürich till Köln?
Du hittar bussbiljetter från Zürich till Köln från 249,00 kr och restiden är ca 8 timmar 50 minuter.
När är det billigast att boka bussbiljett?
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 249,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Zürich till Köln

Res prisvärt och smidigt från Zürich till Köln med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 607km och restiden är endast 8 timmar 50 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Zürich och Köln kostar i genomsnitt 345,88 kr, men du kan även fynda biljetter från 249,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Zürich till Köln

Det är lätt att ta sig ifrån Zürich till Köln med FlixBus, med 1 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 8 timmar 50 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Zürich och Köln är 345,88 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Zürich

Reser du från Zürich för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Zürich är ett transportnav med 1 busshållplatser och Zürich har 135 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Köln

Reser du till Köln för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Köln kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 241 förbindelser som anländer till en av de 3 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Zürich till Köln

Res från Zürich till Köln med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet