Buss till Alicante

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med bekväma säten, Wi-Fi och eluttag
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Alicante

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Det är enkelt att använda din FlixBus-biljett för din resa till Alicante. Visa upp din digitala biljett för chauffören vid ombordstigning, antingen QR-koden från bekräftelsen på mail eller din appbiljett.
Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder när du köper din biljett till Alicante; kortbetalning, Swish, PayPal och Google/Apple Pay. N/A Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning.
Det är enkelt att resa med din cykel till Alicante med FlixBus! De flesta av våra bussar är utrustade med cykelhållare baktill, alternativt särskilda skydd i bagageutrymmet för att säkerställa att din cykel transporteras säkert under resan. För mer detaljer kring cykeltransport, kolla in vår guide här. Du hittar också priser för cykeltransport här.
Beroende på din avgångsplats brukar biljetter till Alicante ligga omkring 339,00 kr. Boka i god tid eller välj att resa på vardagar till Alicante för att hitta biljettpriser från 289,00 kr med FlixBus. Det är både bekvämt och smidigt att resa med buss och med FlixBus hittar du billiga alternativ till Alicante.
Det finns 2 busshållplatser i Alicante. Du hittar deras position på kartan här på sidan.
Det är enkelt och smidigt att köpa bussbiljett till Alicante med FlixBus. Boka online på vår hemsida eller i FlixBus-appen för smidig biljettbokning och hantering.
Upplev komfort ombord våra bussar till Alicante med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats, toalett och gratis Wi-Fi.
FlixBus säkerställer tillgängligheten för samtliga passagerare som reser till Alicante, inklusive personer med nedsatt rörlighet, assistansdjur och gravida. Läs mer om våra tjänster och faciliteter för passagerare med nedsatt rörlighet här.
Resenärer under 15 år får rabatterat biljettpris när de reser till Alicante. Vi räknar ut det bästa priset av tillgängliga priser och rabatter. Läs mer här om vår policy för resor med barn. Barnvagnar får medtas kostnadsfritt vid förbokning.
Du behöver inte oroa dig för att behöva packa lätt när du reser till Alicante med FlixBus! I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.

Upptäck resemöjligheter för Alicante

Upptäck prisvärda bussresor till och från Alicante

Är du på jakt efter budgetvänliga resor med buss till och från Alicante? Då har du hittat helt rätt! Hitta förbindelser från Alicante med biljetter från endast 289,00 kr. Planera i tid för att spara mer. Det finns 2 hållplatser utspridda i Alicante för att underlätta starten på ditt reseäventyr. Upptäck Alicante via våra olika hållplatser – det finns 2 hållplatser i Alicante som du enkelt kommer åt . Du har möjligheten att resa från 17 olika städer. Ta dig en titt på FlixBus linjenät för att hitta fler förbindelser nära dig!

Varför välja att resa med FlixBus till och från Alicante?

FlixBus ger dig en oslagbar kombination av prisvärda och bekväma resor till och från Alicante. Res bekvämt med gratis Wi-Fi och laddningsuttag vid din plats. Du kan dessutom uppgradera din reseupplevelse genom att reservera önskad sittplats under bokningen. I din biljett ingår både ett handbagage och en stor resväska. Jämfört med att åka bil eller flyga är kollektivt resande med buss faktiskt ett av de klimatsmartaste sätten att resa på. Du har även möjlighet att bidra till din miljöpåverkan genom att klimatkompensera din resa med FlixBus!

Boka din bussbiljett från Alicante

Det är bus(s)enkelt att köpa biljett med FlixBus. Du kan välja att boka din biljett online eller i FlixBus-appen med några få klick. Du erbjuds flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay och Apple Pay. N/A.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet