Buss till Paris

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med bekväma säten, Wi-Fi och eluttag
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Paris

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Det finns 14 busshållplatser i Paris. Du hittar deras position på kartan här på sidan.
Upplev komfort ombord våra bussar till Paris med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats, toalett och gratis Wi-Fi.
Beroende på din avgångsplats brukar biljetter till Paris ligga omkring 59,00 kr. Boka i god tid eller välj att resa på vardagar till Paris för att hitta biljettpriser från 29,00 kr med FlixBus. Det är både bekvämt och smidigt att resa med buss och med FlixBus hittar du billiga alternativ till Paris.
FlixBus säkerställer tillgängligheten för samtliga passagerare som reser till Paris, inklusive personer med nedsatt rörlighet, assistansdjur och gravida. Läs mer om våra tjänster och faciliteter för passagerare med nedsatt rörlighet här.
Det är enkelt att använda din FlixBus-biljett för din resa till Paris. Visa upp din digitala biljett för chauffören vid ombordstigning, antingen QR-koden från bekräftelsen på mail eller din appbiljett.
Resenärer under 15 år får rabatterat biljettpris när de reser till Paris. Vi räknar ut det bästa priset av tillgängliga priser och rabatter. Läs mer här om vår policy för resor med barn. Barnvagnar får medtas kostnadsfritt vid förbokning.
Du behöver inte oroa dig för att behöva packa lätt när du reser till Paris med FlixBus! I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.
Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder när du köper din biljett till Paris; kortbetalning, Swish, PayPal och Google/Apple Pay. N/A Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning.
Det är enkelt och smidigt att köpa bussbiljett till Paris med FlixBus. Boka online på vår hemsida eller i FlixBus-appen för smidig biljettbokning och hantering.
Det är enkelt att resa med din cykel till Paris med FlixBus! De flesta av våra bussar är utrustade med cykelhållare baktill, alternativt särskilda skydd i bagageutrymmet för att säkerställa att din cykel transporteras säkert under resan. För mer detaljer kring cykeltransport, kolla in vår guide här. Du hittar också priser för cykeltransport här.

Saker att göra i Paris

Allmän information om Paris

Paris, med sina 12 miljoner invånare, är en av de största huvudstäderna samt en av de mest populära och romantiska städerna i Europa. Genom att ta bussen till Paris så har du möjlighet att uppleva stadens fantastiska museum, såsom Louvre, Musée d’Orsay och Centre Pompidou. Om du gillar att shoppa är Paris en perfekt bussdestination för dig. Förutom att vara världens centrum för Haute Couture så finns här även massor av köpcentrum och shoppingstråk att upptäcka.

Sevärdheter i Paris

Det kan vara svårt att välja mellan alla aktiviteter som finns att göra i Paris, men att se Eiffeltornet är en utav de högst piroriterade attraktionerna för nyanlända turister. Idag har mer än 250 miljoner människor besökt det sedan det öppnade, och i genomsnitt görs här två frierier om dagen. För den kulturintresserade är Louvre ett måste, med sitt varierande utbud som innefattar alltifrån Mona Lisa till mer outforskad konst, hittar alla något tilltalade. Eftersom museumet är otroligt populärt rekomenderas det att köpa inträde i förväg, då är det större chans att du slipper stå lika länge i kö. Nästa franska sevärdighet på att-göra-listan är Notre Dame, vilket är en av de tidigaste exampel på Fransk-gotisk arkitektur. Vid högtider hörs musiken spela från tornen över hela södra Paris.

Paris : Kultur och historia

Frankrikes huvudstad var vid 52 år f.Kr. känd som Lutetia från Julius Caesars ”de Bello Gallico” efter errövringen av Romarriket. Vid medeltiden började sedan skapandet av nutida betydelsefulla och religiösa byggnader och det var här grunden till kända Louvre skapades. Paris blev därefter Frankrikes centrum för politik främst på grund av dess höga befolkning och ekonomiska betydelse. År 1789 inträffade Franska revolutionen vilket är en av de största betydelsefulla händelserna i moderntid för Frankrike. Detta ledde till avskaffandet av monarkin och framtvingade den första Franska republiken.

Nattliv i Paris

Några av de största intäkterna för Paris är från turister som kommer till Paris för att upptäcka de olika stadsdelarnas nattliv. Den franska huvudstaden erbjuder händelserikt och spännande nattliv, stora samt klassiska klubbar och nattklubbar anpassade för turister. Kända Moulin Rouge är definitivt värt ett besök för att se dess unika och elaganta shower. De må kosta men är värt varenda krona. De största områdena för att gå ut i Paris är Bastille och Oberkampf i distrikt 11. Här hittar du restauranger, barer och nattklubbar för alla tycken och smak. Bra att veta är att Paris barer och caféer är väldigt lika, då båda har öppet sent och serverar både öl och kaffe. Likaså att “bière à la pression" (fatöl) serveras i 250 ml glas.

Upptäck resemöjligheter för Paris

Upptäck prisvärda bussresor till och från Paris

Är du på jakt efter budgetvänliga resor med buss till och från Paris? Då har du hittat helt rätt! Hitta förbindelser från Paris med biljetter från endast 29,00 kr. Planera i tid för att spara mer. Det finns 14 hållplatser utspridda i Paris för att underlätta starten på ditt reseäventyr. Upptäck Paris via våra olika hållplatser – det finns 14 hållplatser i Paris som du enkelt kommer åt . Du har möjligheten att resa från 427 olika städer. Ta dig en titt på FlixBus linjenät för att hitta fler förbindelser nära dig!

Varför välja att resa med FlixBus till och från Paris?

FlixBus ger dig en oslagbar kombination av prisvärda och bekväma resor till och från Paris. Res bekvämt med gratis Wi-Fi och laddningsuttag vid din plats. Du kan dessutom uppgradera din reseupplevelse genom att reservera önskad sittplats under bokningen. I din biljett ingår både ett handbagage och en stor resväska. Jämfört med att åka bil eller flyga är kollektivt resande med buss faktiskt ett av de klimatsmartaste sätten att resa på. Du har även möjlighet att bidra till din miljöpåverkan genom att klimatkompensera din resa med FlixBus!

Boka din bussbiljett från Paris

Det är bus(s)enkelt att köpa biljett med FlixBus. Du kan välja att boka din biljett online eller i FlixBus-appen med några få klick. Du erbjuds flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay och Apple Pay. N/A.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet