Buss till Katowice flygplats

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med bekväma säten, Wi-Fi och eluttag
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Katowice flygplats

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Visa upp din biljett i appen eller bokningsbekräftelse som du fått på mail när du reser från eller till Katowice flygplats. Du behöver inte skriva ut biljetten, det räcker med att visa upp den digitalt för chauffören när du går ombord på bussen.
Passagerare under 15 år får ett rabatterat pris på våra flygplatsförbindelser till och från Katowice flygplats. Vi säkerställer alltid de bästa priserna vid tidpunkten för bokningen, som i vissa fall kan vara lägre än barnbiljettpriset. För mer information, kolla in vår resepolicy för barn. Du får ta med barnvagn på resan helt utan extra kostnad!
Självklart! Våra flygplatstransfers från och till Katowice flygplats inkluderar alla passagerare, även personer med rullstol, assistansdjur eller gravida.
Det är ett klimatsmart val att resa med vår flygplatstransfer från och till Katowice flygplats. Det begränsar koldioxidutsläppen jämfört med en resa med privat bil. Hjälp oss att uppnå vårt mål om noll utsläpp genom att bocka för klimatkompensation när du bokar din resa.
Vi erbjuder en bekväm resa med gott om benutrymme, laddningsuttag och toalett ombord för våra flygplatstransferbussar till och från Katowice flygplats. De flesta av våra bussar erbjuder också gratis Wi-Fi. Kom ihåg att ta med laddare till din enhet så att du kan ladda vid din plats.
Det är enkelt och smidigt att reservera en sittplats på FlixBus flygplatstransfer till och från Katowice flygplats. Du kan boka din flyplatstransfer online genom att välja avgång- och ankomstort samt önskat resedatum. Boka i FlixBus-appen för att hitta de bästa erbjudandena.
När du bokar din resa från eller till Katowice flygplats kan du reservera en sittplats, beroende på tillgänglighet. Detta inkluderar alternativ som panoramaplats, bordsplats eller sängplats. Du hittar mer information på vår sida om platsreservation.
Vi erbjuder olika betalningsmetoder för din biljettbokning från eller till Katowice flygplats. Du kan välja att betala med kort, Swish, PayPal, Google/Apple Pay och fler. I betalningsavsnittet väljer du önskad betalningsmetod. Om problem skulle uppstå hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning. N/A
Med FlixBus är det enkelt att ta sig till och från Katowice flygplats med förbindelser från 50 städer. Spara pengar på boende när du reser med våra nattbussar!
Du behöver inte oroa dig för packning inför din resa med flygplatstransfern med FlixBus från eller till Katowice flygplats! I din biljett ingår GRATIS handbagage (30x42x18 cm, upp till 7 kg) och en stor resväska (50x80x30 cm, upp till 20 kg). För mer information om extra eller specialbagage, gå till den här sidan. Kontrollera även gällande bagageregler med flygbolaget innan du reser.
Det är prisvärt att välja FlixBus för din resa till och från Katowice flygplats. Du kan fynda priser från 19,00 kr beroende på var du reser ifrån.
Det finns en FlixBus-hållplats i Katowice flygplats. Du hittar exakt position på kartan på den här sidan. Om du reser från Katowice flygplats, se till att du räknar in både avstånd och beräknad restid från avgångshållplatsen till flygplatsen för att säkerställa en stressfri resa.

Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet