Buss till Santiago de Compostela

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med bekväma säten, Wi-Fi och eluttag
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Santiago de Compostela

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Upplev komfort ombord våra bussar till Santiago de Compostela med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats, toalett och gratis Wi-Fi.
Det är enkelt att resa med din cykel till Santiago de Compostela med FlixBus! De flesta av våra bussar är utrustade med cykelhållare baktill, alternativt särskilda skydd i bagageutrymmet för att säkerställa att din cykel transporteras säkert under resan. För mer detaljer kring cykeltransport, kolla in vår guide här. Du hittar också priser för cykeltransport här.
Du behöver inte oroa dig för att behöva packa lätt när du reser till Santiago de Compostela med FlixBus! I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.
Resenärer under 15 år får rabatterat biljettpris när de reser till Santiago de Compostela. Vi räknar ut det bästa priset av tillgängliga priser och rabatter. Läs mer här om vår policy för resor med barn. Barnvagnar får medtas kostnadsfritt vid förbokning.
FlixBus säkerställer tillgängligheten för samtliga passagerare som reser till Santiago de Compostela, inklusive personer med nedsatt rörlighet, assistansdjur och gravida. Läs mer om våra tjänster och faciliteter för passagerare med nedsatt rörlighet här.
Det är enkelt och smidigt att köpa bussbiljett till Santiago de Compostela med FlixBus. Boka online på vår hemsida eller i FlixBus-appen för smidig biljettbokning och hantering.
Det finns en busshållplats i stan. Du hittar hållplatsen på kartan på den här sidan.
Beroende på din avgångsplats brukar Boka i god tid eller välj att resa på vardagar till Santiago de Compostela för att hitta biljettpriser från 69,00 kr med FlixBus. Det är både bekvämt och smidigt att resa med buss och med FlixBus hittar du billiga alternativ till Santiago de Compostela.
Det är enkelt att använda din FlixBus-biljett för din resa till Santiago de Compostela. Visa upp din digitala biljett för chauffören vid ombordstigning, antingen QR-koden från bekräftelsen på mail eller din appbiljett.
Du hittar uppdateringar om din resa till Santiago de Compostela genom att följa resan i realtid med vår realtidsspårningsfunktion.
Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder när du köper din biljett till Santiago de Compostela; kortbetalning, Swish, PayPal och Google/Apple Pay. N/A Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning.

Upptäck resemöjligheter för Santiago de Compostela

Upptäck prisvärda bussresor till och från Santiago de Compostela

Är du på jakt efter budgetvänliga resor med buss till och från Santiago de Compostela? Då har du hittat helt rätt! Hitta förbindelser från Santiago de Compostela med biljetter från endast 69,00 kr. Planera i tid för att spara mer. Det finns 1 hållplatser utspridda i Santiago de Compostela för att underlätta starten på ditt reseäventyr. Upptäck Santiago de Compostela via våra olika hållplatser – det finns 1 hållplatser iSantiago de Compostela som du enkelt kan ta dig till. Du har möjligheten att resa från 9 olika städer. Ta dig en titt på FlixBus linjenät för att hitta fler förbindelser nära dig!

Varför välja att resa med FlixBus till och från Santiago de Compostela?

FlixBus ger dig en oslagbar kombination av prisvärda och bekväma resor till och från Santiago de Compostela. Res bekvämt med gratis Wi-Fi och laddningsuttag vid din plats. Du kan dessutom uppgradera din reseupplevelse genom att reservera önskad sittplats under bokningen. I din biljett ingår både ett handbagage och en stor resväska. Jämfört med att åka bil eller flyga är kollektivt resande med buss faktiskt ett av de klimatsmartaste sätten att resa på. Du har även möjlighet att bidra till din miljöpåverkan genom att klimatkompensera din resa med FlixBus!

Boka din bussbiljett från Santiago de Compostela

Det är bus(s)enkelt att köpa biljett med FlixBus. Du kan välja att boka din biljett online eller i FlixBus-appen med några få klick. Du erbjuds flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay och Apple Pay. N/A.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet