Buss från och till Odense

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med stora och bekväma säten, en toalett, wi-fi och eluttag.
Vår service ombord

Hälsa och säkerhet

Skydda dig själv och andra när du reser med oss.
Läs mer

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Odense

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Det finns olika sätt att ta sig till Odense men att resa med buss har många fördelar. Genom att resa med FlixBus kan du spara pengar på resekostnaden tack vare våra prisvärda bussbiljetter, dessutom gör du ett klimatsmart val genom att resa kollektivt!
Det är enkelt att köpa bussbiljett till Odense med FlixBus: Köp din biljett på vår hemsida genom att välja avgång- och ankomstort och önskat datum för avfärd. Du kan även fynda billiga bussbiljetter genom att ladda ner FlixBus-appen gratis, därmed har du också din biljett nära till hands.
Det finns 2 busshållplatser i Odense. Det finns Odense Parkering Syd, Odense Station (Dannebrogsgade) hållplatser och du hittar dem på kartan här på sidan.
Att resa med buss är ett av de smidigaste sätten att resa och med FlixBus reser du billigt till Odense! Beroende på var du reser ifrån, kan du få biljetter med FlixBus tillOdense från 39,00 kr!
Det är enkelt att använda din FlixBus-biljett för att åka tillOdense! Om du har en e-biljett visar du bara upp QR-koden som finns i mejlet eller på PDF-biljetten. Om du bokade din biljett i FlixBus-appen, hittar du din biljett i biljettavsnittet. Du behöver inte skriva ut biljetten, visa upp biljetten med QR-koden för föraren för att checka in och gå ombord på bussen. Luta dig tillbaka och ha en trevlig resa.
Du kan reservera sittplats på resan till Odense under bokningsprocessen. I mån av tillgänglighet kan du välja bland olika sittplatskategorier, t ex panorama - för en bättre sikt under din resa, bordsplats - för mer komfort samt sängplats - perfekt för en avkopplande resa. Kolla in vår prislista för platsreservation för mer information.
Vi erbjuder olika säkra betalningsmetoder. Du kan t ex betala med kort, Swish, Apple/Google Pay, Paypal och mer. När du går vidare till betalningssidan ser du de olika alternativen du kan välja mellan. Om problem med betalningen uppstår, kolla in vår hjälpsida om betalningar. Du kan också köpa din biljett ombord eller hos ett biljettombud.
Boka din bussbiljett till Odense från så lite som 39,00 kr. Din biljett köper du enklast på hemsidan eller i appen. Boka i tid för att få bästa pris!

Saker att göra i Odense

Allmän information om Odense

Odense ligger på Fyn och är en vacker och kompakt stad med massor att göra och se. Staden har 175 000 invånare, den ena trevligare än den andra. Odense är en familjevänlig stad, och stadens inoficiella motto är: at leger er at leve (att leka är att leva). Odense har massor av parker och lekplatser och är det perfekta semestermålet för hela familjen. Givetvis kan du även åka till Odense tillsammans med dina vänner! Här finns något för varje åldersgrupp, oavsett om du vill skapa minnen för livet eller sjunka ner i stadens historia och kultur. FlixBus-hållplatsen är centralt belägen vilket gör det enkelt för dig att utforska den här kulturstaden.

Sevärdheter i Odense

En sak du inte får missa när du är i Odense är sagoskulpturerna. De kommer i många former och storlekar, som den ståndaktige tennsoldaten, sjöhästen och sjöbåten. Sagoskulpturerna står utställda i stadens många parker och vid vattendrag, och tillför en extra charm till den karismatiska staden. Det vore fel att besöka den här magiska staden utan att utforska Hans Christian Andersen” Trots allt så är han en otroligt känd sagoförfattare som fått ett enormt genomslag i hela Europa. Några av hans mest kända berättelser är Den lilla sjöjungfrun och Den fula ankungen. Odense är en vacker stad med fantastiskt spännande byggnader, kyrkor, ett gammalt fängelse och en hamn. Många av de sjuder av historia, och vi rekommenderar verkligen att du besöker dem under din bussresa till Fyn.

Odense : Kultur och historia

Odense har en fantastisk kultur och mång spännande museer: Museet Møntergården är definitivt värt ett besök. En utställning vi fick upp ögonen för var Fyn - Universums centrum. Gör en historisk färd och upptäck hur revolutioner och krig i Europa påverkade invånarna i Odense. Utställningen är otroligt lärorik för alla generationer och tillför nya kunskaper om vikingarna och Fyn. Den Fynske Landsby verkar utåt sett inte vara ett traditionellt museum, men det lilla friluftsmuseet som ligger beläget på landsbygden är något utöver det vanliga. Det här mästerverket sjuder av historia och här finns olika autentiska hus från olika historiska perioder. Dessutom får du ta del av historien på ett ännu mer levande sätt när skådespelare spelar upp livet som det tedde sig på 1800-talet. Museet bjuder på en lärorik och rolig dag för hela familjen. Det finns fantastiska landmärken i hela staden, och du riktigt känner historiens vingslag när du strosar genom staden.

Nattliv i Odense

Oavsett om du gillar jazz, folkmusik eller klubbmusik hittar du något som du gillar i Oslo. Bestäm träff med dina vänner på den kända nattklubben The Gym. Och kom ihåg att klä upp dig – här hittar du nämligen några av Danmarks bästa Djs. Om du inte vill dansa men ändå ha en härlig utekväll ska du du välja The Australian Bar. Här kan du ta en öl, spela biljard och mingla med stamgästerna. Om inget av det här tilltalar dig kan du besöka en bra restaurang och sedan avrunda kvällen med en teaterföreställning. Pampiga Odense teater har producerat fantastiska föreställningar ända sedan 1796, och fortsätter att roa sin publik med danska och utlämndska teaterklassiker, dansföreställningar och musikaler. Staden har något för alla, och vi hoppas så att du ska bli nöjd med din bussresa med FlixBus till Odense.

Bussar till Odense

Hitta de billigaste bussresorna till Odense

Det är billigt och enkelt att resa till Odense med FlixBus, det finns54 bussresor från 39,00 kr beroende på avreseort och tid. Dessutom Odense har 2 FlixBus busshållplatser, vilket gör det till ett perfekt sätt att nå stadens centrum. Det är enkelt att boka bussbiljett till Odense, du kan boka på hemsidan eller i FlixBus-appen, men du kan också köpa din biljett hos våra biljettombud eller ombord. Genom att boka din biljett långt i förväg kan du fynda de bästa priserna. Visa upp biljetten i appen eller PDF-bekräftelsen du fått på mejlen, du behöver inte skriva ut din biljett. Kliv ombord och koppla av under resan till Odense!

Därför är FlixBus till Odense ett bra val

Du kan resa till Odense från 54 städer, och det går även många bussar från Odense till andra destinationer. Oavsett om du reser kort eller långt är bussresor ett klimatsmart val. Du har även möjlighet att klimatkompensera för koldioxidutsläppen från din FlixBus-resa, bocka bara för rutan för klimatkompensation när du bokar din biljett och bidra till en hållbarare framtid inom reseindustrin! Du kan boka din biljett på vår hemsida, i appen eller hos ett av våra biljettombud. Du kan betala med kort, Swish, Paypal och Apple/Google Pay. Ta del av våra tjänster ombord, med Wi-Fi, bekväma säten och laddningsuttag.

Ombordtjänster

Reservera sittplats när du bokar din FlixBus-biljett till Odense, på hemsidan eller i appen. Om du vill sitta för dig själv eller sitta tillsammans med vänner har vi sittplatskategorier för alla tillfällen. Välj sittplats i kategorin Classic, eller bordsplats om du behöver lite mer plats för att ställa ner laptoppen och jobba eller titta på en film. Du kan också välja panoramaplats för att få bättre sikt framåt i bussen, eller reservera en extraplats bredvid dig för lite mer utrymme. Du behöver inte bekymra dig för packningen när du reser med FlixBus. I din biljett ingår alltid ett handbagage och en stor resväska. Lägg in ditt bagage, visa upp din biljett och sätt dig på din plats på bussen. Ombord har du tillgång till gratis Wi-Fi så att du kan jobba, läsa nyheter, lyssna på musik eller bara koppla av under resan. För en bekvämare resa finns tillgång till toalett och laddningsuttag på alla våra bussar.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet