Buss till Odense

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med bekväma säten, Wi-Fi och eluttag
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Odense

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Upplev komfort ombord våra bussar till Odense med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats, toalett och gratis Wi-Fi.
Det är enkelt att resa med din cykel till Odense med FlixBus! De flesta av våra bussar är utrustade med cykelhållare baktill, alternativt särskilda skydd i bagageutrymmet för att säkerställa att din cykel transporteras säkert under resan. För mer detaljer kring cykeltransport, kolla in vår guide här. Du hittar också priser för cykeltransport här.
Du behöver inte oroa dig för att behöva packa lätt när du reser till Odense med FlixBus! I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.
Resenärer under 15 år får rabatterat biljettpris när de reser till Odense. Vi räknar ut det bästa priset av tillgängliga priser och rabatter. Läs mer här om vår policy för resor med barn. Barnvagnar får medtas kostnadsfritt vid förbokning.
FlixBus säkerställer tillgängligheten för samtliga passagerare som reser till Odense, inklusive personer med nedsatt rörlighet, assistansdjur och gravida. Läs mer om våra tjänster och faciliteter för passagerare med nedsatt rörlighet här.
Det är enkelt och smidigt att köpa bussbiljett till Odense med FlixBus. Boka online på vår hemsida eller i FlixBus-appen för smidig biljettbokning och hantering.
Det finns 2 busshållplatser i Odense. Du hittar deras position på kartan här på sidan.
Beroende på din avgångsplats brukar Boka i god tid eller välj att resa på vardagar till Odense för att hitta biljettpriser från 59,00 kr med FlixBus. Det är både bekvämt och smidigt att resa med buss och med FlixBus hittar du billiga alternativ till Odense.
Det är enkelt att använda din FlixBus-biljett för din resa till Odense. Visa upp din digitala biljett för chauffören vid ombordstigning, antingen QR-koden från bekräftelsen på mail eller din appbiljett.
Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder när du köper din biljett till Odense; kortbetalning, Swish, PayPal och Google/Apple Pay. N/A Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning.

Saker att göra i Odense

Allmän information om Odense

Odense ligger på Fyn och är en vacker och kompakt stad med massor att göra och se. Staden har 175 000 invånare, den ena trevligare än den andra. Odense är en familjevänlig stad, och stadens inoficiella motto är: at leger er at leve (att leka är att leva). Odense har massor av parker och lekplatser och är det perfekta semestermålet för hela familjen. Givetvis kan du även åka till Odense tillsammans med dina vänner! Här finns något för varje åldersgrupp, oavsett om du vill skapa minnen för livet eller sjunka ner i stadens historia och kultur. FlixBus-hållplatsen är centralt belägen vilket gör det enkelt för dig att utforska den här kulturstaden.

Sevärdheter i Odense

En sak du inte får missa när du är i Odense är sagoskulpturerna. De kommer i många former och storlekar, som den ståndaktige tennsoldaten, sjöhästen och sjöbåten. Sagoskulpturerna står utställda i stadens många parker och vid vattendrag, och tillför en extra charm till den karismatiska staden. Det vore fel att besöka den här magiska staden utan att utforska Hans Christian Andersen” Trots allt så är han en otroligt känd sagoförfattare som fått ett enormt genomslag i hela Europa. Några av hans mest kända berättelser är Den lilla sjöjungfrun och Den fula ankungen. Odense är en vacker stad med fantastiskt spännande byggnader, kyrkor, ett gammalt fängelse och en hamn. Många av de sjuder av historia, och vi rekommenderar verkligen att du besöker dem under din bussresa till Fyn.

Odense : Kultur och historia

Odense har en fantastisk kultur och mång spännande museer: Museet Møntergården är definitivt värt ett besök. En utställning vi fick upp ögonen för var Fyn - Universums centrum. Gör en historisk färd och upptäck hur revolutioner och krig i Europa påverkade invånarna i Odense. Utställningen är otroligt lärorik för alla generationer och tillför nya kunskaper om vikingarna och Fyn. Den Fynske Landsby verkar utåt sett inte vara ett traditionellt museum, men det lilla friluftsmuseet som ligger beläget på landsbygden är något utöver det vanliga. Det här mästerverket sjuder av historia och här finns olika autentiska hus från olika historiska perioder. Dessutom får du ta del av historien på ett ännu mer levande sätt när skådespelare spelar upp livet som det tedde sig på 1800-talet. Museet bjuder på en lärorik och rolig dag för hela familjen. Det finns fantastiska landmärken i hela staden, och du riktigt känner historiens vingslag när du strosar genom staden.

Nattliv i Odense

Oavsett om du gillar jazz, folkmusik eller klubbmusik hittar du något som du gillar i Oslo. Bestäm träff med dina vänner på den kända nattklubben The Gym. Och kom ihåg att klä upp dig – här hittar du nämligen några av Danmarks bästa Djs. Om du inte vill dansa men ändå ha en härlig utekväll ska du du välja The Australian Bar. Här kan du ta en öl, spela biljard och mingla med stamgästerna. Om inget av det här tilltalar dig kan du besöka en bra restaurang och sedan avrunda kvällen med en teaterföreställning. Pampiga Odense teater har producerat fantastiska föreställningar ända sedan 1796, och fortsätter att roa sin publik med danska och utlämndska teaterklassiker, dansföreställningar och musikaler. Staden har något för alla, och vi hoppas så att du ska bli nöjd med din bussresa med FlixBus till Odense.

Upptäck resemöjligheter för Odense

Upptäck prisvärda bussresor till och från Odense

Är du på jakt efter budgetvänliga resor med buss till och från Odense? Då har du hittat helt rätt! Hitta förbindelser från Odense med biljetter från endast 59,00 kr. Planera i tid för att spara mer. Det finns 2 hållplatser utspridda i Odense för att underlätta starten på ditt reseäventyr. Upptäck Odense via våra olika hållplatser – det finns 2 hållplatser i Odense som du enkelt kommer åt . Du har möjligheten att resa från 42 olika städer. Ta dig en titt på FlixBus linjenät för att hitta fler förbindelser nära dig!

Varför välja att resa med FlixBus till och från Odense?

FlixBus ger dig en oslagbar kombination av prisvärda och bekväma resor till och från Odense. Res bekvämt med gratis Wi-Fi och laddningsuttag vid din plats. Du kan dessutom uppgradera din reseupplevelse genom att reservera önskad sittplats under bokningen. I din biljett ingår både ett handbagage och en stor resväska. Jämfört med att åka bil eller flyga är kollektivt resande med buss faktiskt ett av de klimatsmartaste sätten att resa på. Du har även möjlighet att bidra till din miljöpåverkan genom att klimatkompensera din resa med FlixBus!

Boka din bussbiljett från Odense

Det är bus(s)enkelt att köpa biljett med FlixBus. Du kan välja att boka din biljett online eller i FlixBus-appen med några få klick. Du erbjuds flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay och Apple Pay. N/A.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet