Buss från och till London

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i London

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Saker att göra i London

Allmän information om London

Tower Bridge, The Big Ben, Warner Bros. Studios, Madame Tussauds och Buckingham Palace är bara några få av alla anledningar till att du skulle vilja resa till London! London är Englands huvudstad och Europas tredje största stad. När bussen kommer fram till London sveps du genast med av den livliga atmosfären i Storbritanniens största stad. Vår busshållplats ligger i själva epicentrum av London, endast 15 minuters gångväg från Buckingham Palace, Victoria Station. Victoria Station tunnelbanestation ligger endast ett stenkast bort och är inkörsport till resten av staden. London är det perfekta resmålet för den som vill ha en avkopplande helg! Men se upp, en avkopplande helg i London kan lätt förvandlas till en kulturell frenesi. Strosa längs Thames strand och upptäck stadens längd och bredd, eller hoppa på en röd dubbeldäckare och studera Londons brokiga invånarskara med allt från cockneys och buskers till affärsmän. Frågan är om du någonsin kommer att vilja åka därifrån. Är du orolig för att pengarna inte ska räcka under din Londonresa? Bra lugn, det ordnar vi. Du kan nämligen ta en buss till London från endast 9 pund med FlixBus!

Sevärdheter i London

Londons berömda platser och landmärken behöver ingen närmare presentation. Du kommer att ha problem att välja när du har hoppat av bussen. Innan du inleder din sightseeingtur kanske du ska strosa längs Elizabeth Street och spana in alla delrestauranger, bistros, restauranger och pubar. Och sedan kanske gå bort till Buckingham Palace och butiksgatan. Buckingham Palace är givetvis världsberömt för att vara hem åt kungafamiljen. Men om du planerar din bussresa klokt hinner du även ta del av Malls kända events, och vem vet, kanske får du en skymt av drottningen bakom hennes sovrumsfönster! I juni i år samlas tusentals personer på Mall för "Patronäs Lunch för att fira drottningens 90-årsdag. Och håll gärna utkik efter vaktombytet som äger rum dagligen från april och fram till och med hela juli. Vill du blicka ut över London? Hoppa på London Eye så får du inte bara se hela London från ovan, men kan även skåda ut över omgivningarna runt huvudstaden.

London : Kultur och historia

Londinium grundades från början av romarna och har med tiden blivit känd under namnet London. En ledande världsstad. London har en rik historik som löper genom stadens ådror och på ett subtilt sätt tar sig uttryck i tidlösa minnesplatser, arkaiska byggnader och en uppsjö av museer. Londons museer är milt uttryckt imponerande, och har något för alla. Om du reser till London med buss kan det kanske vara på sin plats att besöka London Transport Museum där du hittar några av de ursprungliga röda dubbeldäckarna. Med över 450 000 föremål och förklaringar till Londons tekniska historia, har detta museum varit väldigt populärt bland turister, resenärer och lokalinvånare under nästan ett sekel. British Museum är ett av världens äldsta museer och öppnar upp för ett stort antal utställningar som ger en elegant inblick i Storbritanniens historik. Museet är ett absolut måste när din buss anlänt till London.

Nattliv i London

En av de mest populära attraktionerna och det perfekta uppläget för en kväll i London är att gå och se en föreställning i West End. Om du har gjort en spontanbussresa till London och därför inte har hunnit boka några biljetter behöver du inte oroa dig. Biljettkontoret på Leicester Square har ett stort urval av West End-biljetter till några av Londons mest populära föreställningar till löjligt låga priser som du kan köpa på plats! Vi vill varmt rekommendera en promenad bort till Covent Garden. Här hitta du en härlig restaurang eller ett läckert brasserie där du kan inta en god måltid innan föreställningen alternativt ta en drink efteråt. Om du är mer av en nattsuddare och vill uppleva Londons vibrerande nattliv är detta det perfekta resmålet för dig! Gå bort till Shoreditch och testa några av The Whistling Stops unika drinkar. Om du vill festa hela natten lång och dansa dig varm ska du gå till KOKO i Camden Town. Om du vill festa som man gör på Ibiza hittar du i London en av Europas största Pacha-klubbar. Oavsett vilken musik eller vilka drinkar du gillar har London garanterat något du kommer att gilla.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet