Buss till München

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med stora och bekväma säten, en toalett, wi-fi och eluttag.
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i München

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Det är enkelt att använda din FlixBus-biljett för din resa till München. Visa upp din digitala biljett för chauffören vid ombordstigning, antingen QR-koden från bekräftelsen på mail eller din appbiljett.
Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder när du köper din biljett till München; kortbetalning, Swish, PayPal och Google/Apple Pay. N/A Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning.
Det är enkelt att resa med din cykel till München med FlixBus! De flesta av våra bussar är utrustade med cykelhållare baktill, alternativt särskilda skydd i bagageutrymmet för att säkerställa att din cykel transporteras säkert under resan. För mer detaljer kring cykeltransport, kolla in vår guide här. Du hittar också priser för cykeltransport här.
Beroende på din avgångsplats brukar Boka i god tid eller välj att resa på vardagar till München för att hitta biljettpriser från 79,00 kr med FlixBus. Det är både bekvämt och smidigt att resa med buss och med FlixBus hittar du billiga alternativ till München.
Det finns 5 busshållplatser i München. Du hittar deras position på kartan här på sidan.
Det är enkelt och smidigt att köpa bussbiljett till München med FlixBus. Boka online på vår hemsida eller i FlixBus-appen för smidig biljettbokning och hantering.
Upplev komfort ombord våra bussar till München med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats, toalett och gratis Wi-Fi.
FlixBus säkerställer tillgängligheten för samtliga passagerare som reser till München, inklusive personer med nedsatt rörlighet, assistansdjur och gravida. Läs mer om våra tjänster och faciliteter för passagerare med nedsatt rörlighet här.
Resenärer under 15 år får rabatterat biljettpris när de reser till München. Vi räknar ut det bästa priset av tillgängliga priser och rabatter. Läs mer här om vår policy för resor med barn. Barnvagnar får medtas kostnadsfritt vid förbokning.
Du behöver inte oroa dig för att behöva packa lätt när du reser till München med FlixBus! I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.

Saker att göra i München

Allmän information om München

Funderar du kanske över vad du ska hitta på i München? Vad ska göra när du har gått av fjärrbussen? Den bayerska metropolen har ett brett utbud av aktiviteter och sevärdheter. Oavsett om du väljer det legendariska Hofbräuhaus, Marienplatz eller katedralen S:t Peter – i centrum väntar många intressanta platser att utforska. Din fjärrbuss stannar precis som många andra tåg- och bussförbindelser till München vid den centrala busstationen eller den närliggande centralstationen, så det går smidigt att ta sig fram till centrum av Bayerns huvudstad. Efter bussresan kan du sedan njuta av en några kringlor och den lokala vita korven, ”Weißwurst”, på en typisk bayersk pub, eller ”Kneipe”, och sedan finns det massor med butiker för en lång shoppingrunda.

Sevärdheter i München

De prestigefyllda konstsamlingarna på Münchens museer är internationellt kända och kan besökas i alla väder. Särskilt uppskattat bland turister är det gamla och nya pinakoteket, samt konsthallen, delstatsmuseet med egyptisk konst och Bayerns nationalmuseum. Den som uppskattar teater, opera och balett och kommer med fjärrbuss till München, kommer att hitta massor med möjligheter. Den bayerska statsoperan, Münchens kammarspel eller Münchens folkteater är några höjdpunkter som den kulturintresserade kan se fram emot. Boulevardteatern vid Bayerischer Hof uppför komedier. Barn och ungdomar lär inte heller få det långtråkigt i München. Här finns en dockteater och filmteatern Schauburg, med nöje och underhållning för alla åldrar. I den bayerska huvudstaden har du verkligen mycket att välja bland när du vill koppla av i det gröna efter fjärrbussresan. Från den engelska trädgården till slottsparken Nymphenburg till djurparken i Hellabrunn – München erbjuder gott om grönområden att utforska, beundra och upptäcka. Dessutom hör Münchens parker ofta till ett slott eller en fästning som besökaren kan utforska.

München : Kultur och historia

München har som nästan alla storstäder självklart en pittoresk gammal stadsdel. De som besöker stadsdelen Lehel kommer att få en uppfattning om hur livet i München gestaltade sig för några århundraden sedan. Här finns många kyrkor från renässansen bevarade och under en promenad i kvarteret kan du tydligt urskilja de olika arkitektoniska stilarna från flera historiska perioder.

Nattliv i München

När man tänker på München tänker man förstås på Oktoberfest, eller ”Wiesn” som den också kallas. Men Münchens nattliv är inte begränsat till perioden mellan september och oktober, då tusentals turister från hela världen träffas i stadens öltält. Den som reser med fjärrbuss kan ta del av Münchens spännande nattliv året runt. Barutbudet i München är lika mångfacetterat som staden själv. Den som uppskattar traditioner måste besöka det världsberömda Hofbräuhaus eller Löwenbräukeller. Men det finns också andra intressanta alternativ. Oavsett om du vill hälla upp din egen öl i Stammbar, eller avnjuta någon av 130 ginsorter i Couch Club, får du definitivt en spännande barupplevelse under en fjärrbussresa till München. Den som vill svänga sina lurviga på en dansklubb har också kommit till rätt stad. Du kan exempelvis välja den berömda P1, där många kändisar väljer att festa, eller Milchbar där du får uppleva Münchens studentliv. I München får du garanterat en minnesvärd upplevelse.

Upptäck resemöjligheter för München

Upptäck prisvärda bussresor till och från München

Är du på jakt efter budgetvänliga resor med buss till och från München? Då har du hittat helt rätt! Hitta förbindelser från München med biljetter från endast 79,00 kr. Planera i tid för att spara mer. Det finns 3 hållplatser utspridda i München för att underlätta starten på ditt reseäventyr. Upptäck München via våra olika hållplatser – det finns 3 hållplatser i München som du enkelt kommer åt . Du har möjligheten att resa från 400 olika städer. Ta dig en titt på FlixBus linjenät för att hitta fler förbindelser nära dig!

Varför välja att resa med FlixBus till och från München?

FlixBus ger dig en oslagbar kombination av prisvärda och bekväma resor till och från München. Res bekvämt med gratis Wi-Fi och laddningsuttag vid din plats. Du kan dessutom uppgradera din reseupplevelse genom att reservera önskad sittplats under bokningen. I din biljett ingår både ett handbagage och en stor resväska. Jämfört med att åka bil eller flyga är kollektivt resande med buss faktiskt ett av de klimatsmartaste sätten att resa på. Du har även möjlighet att bidra till din miljöpåverkan genom att klimatkompensera din resa med FlixBus!

Boka din bussbiljett från München

Det är bus(s)enkelt att köpa biljett med FlixBus. Du kan välja att boka din biljett online eller i FlixBus-appen med några få klick. Du erbjuds flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay och Apple Pay. N/A.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet