Buss till Oslo

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med stora och bekväma säten, en toalett, wi-fi och eluttag.
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår nya rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. 20% rabatt på alla resor inom Sverige, på både buss- och tågresor.
Läs mer

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Oslo

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Att resa med buss är ett av de smidigaste sätten att resa och med FlixBus reser du billigt till Oslo! Beroende på var du reser ifrån, kan du få biljetter med FlixBus tillOslo från 79,00 kr!
Vi erbjuder olika säkra betalningsmetoder. Du kan t ex betala med kort, Swish, Apple/Google Pay, Paypal och mer. När du går vidare till betalningssidan ser du de olika alternativen du kan välja mellan. Om problem med betalningen uppstår, kolla in vår hjälpsida om betalningar. Du kan också köpa din biljett ombord eller hos ett biljettombud.
Du kan reservera sittplats på resan till Oslo under bokningsprocessen. I mån av tillgänglighet kan du välja bland olika sittplatskategorier, t ex panorama - för en bättre sikt under din resa, bordsplats - för mer komfort samt sängplats - perfekt för en avkopplande resa. Kolla in vår prislista för platsreservation för mer information.
Det är enkelt att använda din FlixBus-biljett för att åka tillOslo! Om du har en e-biljett visar du bara upp QR-koden som finns i mejlet eller på PDF-biljetten. Om du bokade din biljett i FlixBus-appen, hittar du din biljett i biljettavsnittet. Du behöver inte skriva ut biljetten, visa upp biljetten med QR-koden för föraren för att checka in och gå ombord på bussen. Luta dig tillbaka och ha en trevlig resa.
Det finns 1 busshållplats i Oslo. Du hittar den på kartan på den här sidan.
Det är enkelt att köpa bussbiljett till Oslo med FlixBus: Köp din biljett på vår hemsida genom att välja avgång- och ankomstort och önskat datum för avfärd. Du kan även fynda billiga bussbiljetter genom att ladda ner FlixBus-appen gratis, därmed har du också din biljett nära till hands.
Det finns olika sätt att ta sig till Oslo men att resa med buss har många fördelar. Genom att resa med FlixBus kan du spara pengar på resekostnaden tack vare våra prisvärda bussbiljetter, dessutom gör du ett klimatsmart val genom att resa kollektivt!
Boka din bussbiljett till Oslo från så lite som 79,00 kr. Din biljett köper du enklast på hemsidan eller i appen. Boka i tid för att få bästa pris!

Saker att göra i Oslo

Allmän information om Oslo

Den norska huvudstaden sjuder av liv. Staden är centrum för landets ekonomi och politik, och har 1,7 miljoner invånare. Transportsystemet gör det enkelt att ta sig runt i Oslo. Och om du går vilse kan du bara fråga en vänlig lokalinvånare som säkert gärna hjälper dig att hitta rätt igen. Här nedan kan du läsa mer om vad vi rekommenderar att du gör när du har hoppat av FlixBus-bussen i Oslo!

Sevärdheter i Oslo

På sommaren görs den bästa sightseeingen med båt! Båtservice erbjuder turer som varar i allt från 1,5 timmar till 7 timmar! Hoppa på och av som du vill för att se det bästa Oslo har att erbjuda. Och det finns inget bättre än att kryssa runt under den blå himlen. När du är tillbaka på torra land kan du strosa runt vid Aker Brygge. I hamnområdet finns det många charmiga restauranger och butiker. Mixen av gamla skeppsvarv och modern arkitektur tillför ett spännande inslag till Oslo. Tøyens vackra botaniska trädgård är perfekt för naturälskaren. På sommaren öppnar friluftsbadet Frognerbadet, som är väldigt populärt bland lokalinvånarna. Här hittar du två 50-metersbassänger, vattenrutschbanor och trampoliner i olympisk klass.

Oslo : Kultur och historia

År 2000 firade Oslo 1000-årsjubileum. Om du vill lära dig mer om den norska kulturen förr i tiden ska du besöka Historiska museet. Här hittar du detaljerade berättelser om norrmännens vl och ve i utställningar som visar allt från Stenåldersföremål till vikinga- och medeltida vapen och antikviteter. Vikingaskeppsmuseet är ett annat museum du inte ska missa. Vikingarna är mest kända för sin vilda framfart över Europa, men faktum är att de var experter på att bygga fartyg, utforska och skapa olika hantverk. Vikingarna har haft en viktig betydelse för den skandinaviska historien, och det här museet har lyckats fånga livet som det såg ut på den tiden. Om du föredrar kultur och konst ska du besöka Oslos operahus. Kolla gärna vilka föreställningar som ges redan innan du hoppas på bussen till Oslo. Klä upp dig och njut av en kväll på operan.

Nattliv i Oslo

Om du gillar fisk- och skaldjur har du kommit till helt rätt ställe! Tjuvholmen Sjømagasin är en välrenommerad fiskrestaurang som ligger vid vattnet. Välj ut din hummer från det lilla akvariet vid ingången och luta dig tillbaka medan kocken tillagar en innovativ och spännande måltid. Efter middagen kanske du vill spana in Oslos barer och nattklubbar. Vi rekommenderar baren Factory där en DJ spelar varje helg. Om du är ute efter en lugn drinkkväll ska du gå till Perla. Perla ligger bara några gator bort från nattklubbsområdet och bra musik och fantastisk personal utgör den perfekta starten på din Oslo-kväll. När det gäller nattklubbar föredrar vi Blå. Här spelar indie-, rock- och jazzgrupper nästan varje helg, innan en DJ tar över. En härlig blandning av turister och lokalinvånare gör stället till den perfekta utgångspunkten! Och ha det nu så kul, du kan sova på bussen hem nästa dag.

Bussar till Oslo

Hitta de billigaste bussresorna till Oslo

Det är billigt och enkelt att resa till Oslo med FlixBus, det finns40 bussresor från 79,00 kr beroende på avreseort och tid. Det är enkelt att boka bussbiljett till Oslo, du kan boka på hemsidan eller i FlixBus-appen, men du kan också köpa din biljett hos våra biljettombud eller ombord. Genom att boka din biljett långt i förväg kan du fynda de bästa priserna. Visa upp biljetten i appen eller PDF-bekräftelsen du fått på mejlen, du behöver inte skriva ut din biljett. Kliv ombord och koppla av under resan till Oslo!

Därför är FlixBus till Oslo ett bra val

Du kan resa till Oslo från 40 städer, och det går även många bussar från Oslo till andra destinationer. Oavsett om du reser kort eller långt är bussresor ett klimatsmart val. Du har även möjlighet att klimatkompensera för koldioxidutsläppen från din FlixBus-resa, bocka bara för rutan för klimatkompensation när du bokar din biljett och bidra till en hållbarare framtid inom reseindustrin! Du kan boka din biljett på vår hemsida, i appen eller hos ett av våra biljettombud. Du kan betala med kort, Swish, Paypal och Apple/Google Pay. Ta del av våra tjänster ombord, med Wi-Fi, bekväma säten och laddningsuttag.

Ombordtjänster

Reservera sittplats när du bokar din FlixBus-biljett till Oslo, på hemsidan eller i appen. Om du vill sitta för dig själv eller sitta tillsammans med vänner har vi sittplatskategorier för alla tillfällen. Välj sittplats i kategorin Classic, eller bordsplats om du behöver lite mer plats för att ställa ner laptoppen och jobba eller titta på en film. Du kan också välja panoramaplats för att få bättre sikt framåt i bussen, eller reservera en extraplats bredvid dig för lite mer utrymme. Du behöver inte bekymra dig för packningen när du reser med FlixBus. I din biljett ingår alltid ett handbagage och en stor resväska. Lägg in ditt bagage, visa upp din biljett och sätt dig på din plats på bussen. Ombord har du tillgång till gratis Wi-Fi så att du kan jobba, läsa nyheter, lyssna på musik eller bara koppla av under resan. För en bekvämare resa finns tillgång till toalett och laddningsuttag på alla våra bussar.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet