Buss från och till Stockholm från 29 kr

Komfort ombord

Våra bussar är utrustade med stora och bekväma säten, en toalett, Wi-Fi och eluttag.
Vår service ombord
Stort bussnätverk

Stort bussnätverk

Välj bland fler än 1 400 resmål i 26 länder och upptäck Europa med FlixBus

Till vårt nätverk

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har ett dokumenterat lågt koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.

Bussresa och miljö

Kom i tid

Vi ser till att du reser bekvämt och anländer till ditt resmål i tid: 9 av 10 av våra bussar håller tidtabellen.

Aktuell ruttinformation
Bussbiljett från 29 kr
Antalet anslutningar från Stockholm 33
Antal busshållplatser i Stockholm 1
Land Sverige

Tourist information on Stockholm

Allmän information om Stockholm

Sveriges huvudstad har mycket mer att erbjuda än IKEA och ABBA! Mingla med stockholmarna, ta en kaffe och njut av Stockholms gröna parker. Med över två miljoner lyckliga invånare får du definitivt hjälp med att navigera dig genom de 14 öarna och charmiga gatorna. Med 21 timmars solljus på sommaren har du hur mycket tid som helst att beundra den vackra huvudstaden.

Sevärdheter i Stockholm

Alla som kommer till Stockholm bara måste besöka Gamla stan. Gamla stan växte upp på 1200-talet, och är otroligt välbevarad. Förutom några enstaka moderna inrättrningar får du en bra uppfattning om hur staden såg ut på den tiden med ojämna kullerstensgator, gamla kyrkor, kungliga slottet och arkaisk arkitektur. När du känner dig färdig med Gamla stan kan du ta dig över vattnet för att titta på Stadshuset. Stadshuset är Stockholms mest prominenta landmärke och det är här som Nobelmiddagen går av stapeln varje år.  Du kan klättra upp i tornet eller gå en guidad tur runt den magnifika byggnaden. Byggnaden har en underbar historik och speglar Stockholms historia på sitt eget unika sätt. Något du inte får missa!

Stockholm : Kultur och historia

Det finns mycket historia och kultur på de många öarna i Stockholms skärgård.  Med över 70 museet att välja mellan hittar du utan tvekan något som intresserar dig. Om du är krigsintresserad så är Vasamuseet ett måste. Här hittar du massor av historik och berättelser om krigsfartyget Vasa som sjönk på sin jungfruresa år 1628. Om du är mer intresserad av konst finns det många välrenommerade gallerier som Centrum för fotografi och Candyland. Om du bara har en dag kvar innan FlixBus kör hem dig igen rekommenderar vi att du tillbringar den på Skansen som är ett friluftsmuseum som ligger på Djurgården. Här ser du hur man levde i Sverige före den industriella revolutionen. Och du får en fantastisk inblick i den nordiska pärlans historia.

Nattliv i Stockholm

Du kan förvisso göra det här på dagtid också, men gör som stockholmarna och ta en avkopplande drink på vattnet i månens sken. Många pontoner och båtar har byggts om till flytande barer och restauranger. Och båtarna har i sig en spännande historia att berätta, och vår personliga favorit är M/S Gerda. Just den här båten var med vid landstigningen i Normandie, men har idag en något annan look eftersom den idag är smyckad med palmträd och eleganta möbler! En fantastisk oas där du kan koppla av efter en lång dag av sightseeeing i Stockholm. Det finns många VIP-barer och klubbar i Stockholm, inklusive Spy Bar och Cadierbaren. Om du kommer in får du garanterat en rolig kväll, men det finns även många andra fantastiska ställen. Den som vill ha ett stort drinkurval ska spana in Akkurat som har 28 olika sorters fatöl! Om du är sugen på att dansa ska du röra dig mot Stureplansområdet där du hittar klubbar som Laroy och Sturecompagniet. Många av världens bästa DJS som Avicii och Alesso kommer från Sverige, så förbered dig på en överlägsen festkväll! Och oroa dig inte för sömnen – du kan sova bekvämt på FlixBus-resan hem igen.

Dina busshållplatser i Stockholm