Buss till Bremen

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med bekväma säten, Wi-Fi och eluttag
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Bremen

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Det är enkelt att använda din FlixBus-biljett för din resa till Bremen. Visa upp din digitala biljett för chauffören vid ombordstigning, antingen QR-koden från bekräftelsen på mail eller din appbiljett.
Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder när du köper din biljett till Bremen; kortbetalning, Swish, PayPal och Google/Apple Pay. N/A Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning.
Det är enkelt att resa med din cykel till Bremen med FlixBus! De flesta av våra bussar är utrustade med cykelhållare baktill, alternativt särskilda skydd i bagageutrymmet för att säkerställa att din cykel transporteras säkert under resan. För mer detaljer kring cykeltransport, kolla in vår guide här. Du hittar också priser för cykeltransport här.
Beroende på din avgångsplats brukar biljetter till Bremen ligga omkring 79,00 kr. Boka i god tid eller välj att resa på vardagar till Bremen för att hitta biljettpriser från 59,00 kr med FlixBus. Det är både bekvämt och smidigt att resa med buss och med FlixBus hittar du billiga alternativ till Bremen.
Det finns 2 busshållplatser i Bremen. Du hittar deras position på kartan här på sidan.
Det är enkelt och smidigt att köpa bussbiljett till Bremen med FlixBus. Boka online på vår hemsida eller i FlixBus-appen för smidig biljettbokning och hantering.
Upplev komfort ombord våra bussar till Bremen med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats, toalett och gratis Wi-Fi.
FlixBus säkerställer tillgängligheten för samtliga passagerare som reser till Bremen, inklusive personer med nedsatt rörlighet, assistansdjur och gravida. Läs mer om våra tjänster och faciliteter för passagerare med nedsatt rörlighet här.
Resenärer under 15 år får rabatterat biljettpris när de reser till Bremen. Vi räknar ut det bästa priset av tillgängliga priser och rabatter. Läs mer här om vår policy för resor med barn. Barnvagnar får medtas kostnadsfritt vid förbokning.
Du behöver inte oroa dig för att behöva packa lätt när du reser till Bremen med FlixBus! I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.

Saker att göra i Bremen

Allmän information om Bremen

Bremen spelar i förstaligan inte bara när det kommer till fotboll. Den här fria Hansastaden inbjuder dig att upptäcka, shoppa, koppla av och mycket mer. Förutom en titt på Roland och stadsmusikanterna från Bremen, rekommenderar vi alla som reser med våra fjärrbussar att även besöka gamla staden eller Weserufer. Längs promenaden Schlachte kan den som uppskattar god mat verkligen få valuta för pengarna. Ett stort antal imponerande byggnader, våghuset och kvarteret Schnoor – allt detta gör resan till Bremen till en oförglömlig upplevelse. Och bäst av allt: Du kan resa hit bekvämt med fjärrbuss!

Sevärdheter i Bremen

Bremens berömda Roland-staty och stadens rådhus finns med på UNESCO:s världsarvslista. Statyn av stadsmusikanterna som skulle gå till Bremens är också ett välkänt landmärke i staden. Andra höjdpunkter under en resa med fjärrbuss till Bremen är Böttcherstraße och kvarteret Schnoor. I Hansastaden Bremen finns ett flertal kyrkor för olika trosinriktningar. Bremens protestantiska katedral från den gotiska eran är förmodligen den mest kända, men även den katolska Propsteikyrkan och Liebfrauenkyrkan är kända långt utanför Bremens gränser, inte bara på grund av sin ålder, och alltid väl värda ett besök. Dessutom finns det en mängd frikyrkor i Bremen, som har uppförts från det sena 1800-talet. Många monument och fontäner i Bremen har liksom kyrkorna en sekellång historia. Det finns över 50 museer och utställningslokaler i och omkring Bremen. En gång per år håller därför Bremens museer och historiska byggnader öppet för besökare under en hel natt. Oavsett om du väljer att besöka museet för internationell sjöfart, konsthallen, Focke-museet eller hamnmuseet kommer du inte att bli besviken. Bussen tar dig tryggt till Bremen och tillbaka igen så att du inte missar detta spännande kulturella evenemang. I Hansastaden Bremen arrangeras många olika evenemang varje år. Både den lilla Freimarkt mittemot rådhuset och Freimarkt på Bürgerweide hör till de äldsta folkfesterna i Tyskland. Sommarfestivalen ”Bremen swingt”, hamnfesten Vegesacker och julmarknaden tillhör också Bremens mest kända evenemang. Även sexdagarsloppet, Bremens karneval och den internationella litteraturfestivalen är mycket populära, även hos våra fjärrbussresenärer.

Bremen : Kultur och historia

Bremen är en hamnstad med en mycket gammal stadskärna. På stranden av Weser, med den historiska strandpromenaden, finns det massor med spännande matställen. Kvarteret Schnoor i Bremens gamla stad är ett medeltida tätbebyggt kvarter med smala gränder, och har anor tillbaka till den tid då man sysslade med fartygshantverk på gammaldags sätt. Många byggnader har en sekellång historia, som du kommer att få veta mer om när fjärrbussen har kommit fram till Bremen. Bremens rådhus från 1612, Stadtwaage (1587), Essighaus (1618) och Gewerbehaus (1620) är bara några exempel.

Nattliv i Bremen

Även nattlivet i Bremen erbjuder intressanta möjligheter. Särskilt på helgerna är Bremens centrum fyllt med både lokalbefolkning och turister. Det finns massvis med barer, klubbar, dansställen och uteställen. Flest hittar du i Bremens gamla stadsdel, Weserufer, Bahnhofsvorstadt med nattklubbsdistriktet och i den så kallade ”Viertel”. Oavsett musiksmak finns det något för alla i Bremen, ett av våra populära fjärrbussresmål.

Upptäck resemöjligheter för Bremen

Upptäck prisvärda bussresor till och från Bremen

Är du på jakt efter budgetvänliga resor med buss till och från Bremen? Då har du hittat helt rätt! Hitta förbindelser från Bremen med biljetter från endast 59,00 kr. Planera i tid för att spara mer. Det finns 1 hållplatser utspridda i Bremen för att underlätta starten på ditt reseäventyr. Upptäck Bremen via våra olika hållplatser – det finns 1 hållplatser iBremen som du enkelt kan ta dig till. Du har möjligheten att resa från 138 olika städer. Ta dig en titt på FlixBus linjenät för att hitta fler förbindelser nära dig!

Varför välja att resa med FlixBus till och från Bremen?

FlixBus ger dig en oslagbar kombination av prisvärda och bekväma resor till och från Bremen. Res bekvämt med gratis Wi-Fi och laddningsuttag vid din plats. Du kan dessutom uppgradera din reseupplevelse genom att reservera önskad sittplats under bokningen. I din biljett ingår både ett handbagage och en stor resväska. Jämfört med att åka bil eller flyga är kollektivt resande med buss faktiskt ett av de klimatsmartaste sätten att resa på. Du har även möjlighet att bidra till din miljöpåverkan genom att klimatkompensera din resa med FlixBus!

Boka din bussbiljett från Bremen

Det är bus(s)enkelt att köpa biljett med FlixBus. Du kan välja att boka din biljett online eller i FlixBus-appen med några få klick. Du erbjuds flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay och Apple Pay. N/A.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet