Buss från och till Bremen

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med stora och bekväma säten, en toalett, wi-fi och eluttag.
Vår service ombord

Hälsa och säkerhet

Skydda dig själv och andra när du reser med oss.
Läs mer

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Bremen

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Det finns olika sätt att ta sig till Bremen men att resa med buss har många fördelar. Genom att resa med FlixBus kan du spara pengar på resekostnaden tack vare våra prisvärda bussbiljetter, dessutom gör du ett klimatsmart val genom att resa kollektivt!
Det är enkelt att köpa bussbiljett till Bremen med FlixBus: Köp din biljett på vår hemsida genom att välja avgång- och ankomstort och önskat datum för avfärd. Du kan även fynda billiga bussbiljetter genom att ladda ner FlixBus-appen gratis, därmed har du också din biljett nära till hands.
Det finns 1 busshållplats i Bremen. Du hittar den på kartan på den här sidan.
Att resa med buss är ett av de smidigaste sätten att resa och med FlixBus reser du billigt till Bremen! Beroende på var du reser ifrån, kan du få biljetter med FlixBus tillBremen från 79,00 kr!
Det är enkelt att använda din FlixBus-biljett för att åka tillBremen! Om du har en e-biljett visar du bara upp QR-koden som finns i mejlet eller på PDF-biljetten. Om du bokade din biljett i FlixBus-appen, hittar du din biljett i biljettavsnittet. Du behöver inte skriva ut biljetten, visa upp biljetten med QR-koden för föraren för att checka in och gå ombord på bussen. Luta dig tillbaka och ha en trevlig resa.
Du kan reservera sittplats på resan till Bremen under bokningsprocessen. I mån av tillgänglighet kan du välja bland olika sittplatskategorier, t ex panorama - för en bättre sikt under din resa, bordsplats - för mer komfort samt sängplats - perfekt för en avkopplande resa. Kolla in vår prislista för platsreservation för mer information.
Vi erbjuder olika säkra betalningsmetoder. Du kan t ex betala med kort, Swish, Apple/Google Pay, Paypal och mer. När du går vidare till betalningssidan ser du de olika alternativen du kan välja mellan. Om problem med betalningen uppstår, kolla in vår hjälpsida om betalningar. Du kan också köpa din biljett ombord eller hos ett biljettombud.
Boka din bussbiljett till Bremen från så lite som 79,00 kr. Din biljett köper du enklast på hemsidan eller i appen. Boka i tid för att få bästa pris!

Saker att göra i Bremen

Allmän information om Bremen

Bremen spelar i förstaligan inte bara när det kommer till fotboll. Den här fria Hansastaden inbjuder dig att upptäcka, shoppa, koppla av och mycket mer. Förutom en titt på Roland och stadsmusikanterna från Bremen, rekommenderar vi alla som reser med våra fjärrbussar att även besöka gamla staden eller Weserufer. Längs promenaden Schlachte kan den som uppskattar god mat verkligen få valuta för pengarna. Ett stort antal imponerande byggnader, våghuset och kvarteret Schnoor – allt detta gör resan till Bremen till en oförglömlig upplevelse. Och bäst av allt: Du kan resa hit bekvämt med fjärrbuss!

Sevärdheter i Bremen

Bremens berömda Roland-staty och stadens rådhus finns med på UNESCO:s världsarvslista. Statyn av stadsmusikanterna som skulle gå till Bremens är också ett välkänt landmärke i staden. Andra höjdpunkter under en resa med fjärrbuss till Bremen är Böttcherstraße och kvarteret Schnoor. I Hansastaden Bremen finns ett flertal kyrkor för olika trosinriktningar. Bremens protestantiska katedral från den gotiska eran är förmodligen den mest kända, men även den katolska Propsteikyrkan och Liebfrauenkyrkan är kända långt utanför Bremens gränser, inte bara på grund av sin ålder, och alltid väl värda ett besök. Dessutom finns det en mängd frikyrkor i Bremen, som har uppförts från det sena 1800-talet. Många monument och fontäner i Bremen har liksom kyrkorna en sekellång historia. Det finns över 50 museer och utställningslokaler i och omkring Bremen. En gång per år håller därför Bremens museer och historiska byggnader öppet för besökare under en hel natt. Oavsett om du väljer att besöka museet för internationell sjöfart, konsthallen, Focke-museet eller hamnmuseet kommer du inte att bli besviken. Bussen tar dig tryggt till Bremen och tillbaka igen så att du inte missar detta spännande kulturella evenemang. I Hansastaden Bremen arrangeras många olika evenemang varje år. Både den lilla Freimarkt mittemot rådhuset och Freimarkt på Bürgerweide hör till de äldsta folkfesterna i Tyskland. Sommarfestivalen ”Bremen swingt”, hamnfesten Vegesacker och julmarknaden tillhör också Bremens mest kända evenemang. Även sexdagarsloppet, Bremens karneval och den internationella litteraturfestivalen är mycket populära, även hos våra fjärrbussresenärer.

Bremen : Kultur och historia

Bremen är en hamnstad med en mycket gammal stadskärna. På stranden av Weser, med den historiska strandpromenaden, finns det massor med spännande matställen. Kvarteret Schnoor i Bremens gamla stad är ett medeltida tätbebyggt kvarter med smala gränder, och har anor tillbaka till den tid då man sysslade med fartygshantverk på gammaldags sätt. Många byggnader har en sekellång historia, som du kommer att få veta mer om när fjärrbussen har kommit fram till Bremen. Bremens rådhus från 1612, Stadtwaage (1587), Essighaus (1618) och Gewerbehaus (1620) är bara några exempel.

Nattliv i Bremen

Även nattlivet i Bremen erbjuder intressanta möjligheter. Särskilt på helgerna är Bremens centrum fyllt med både lokalbefolkning och turister. Det finns massvis med barer, klubbar, dansställen och uteställen. Flest hittar du i Bremens gamla stadsdel, Weserufer, Bahnhofsvorstadt med nattklubbsdistriktet och i den så kallade ”Viertel”. Oavsett musiksmak finns det något för alla i Bremen, ett av våra populära fjärrbussresmål.

Bussar till Bremen

Hitta de billigaste bussresorna till Bremen

Letar du efter billiga biljetter till Bremen? Vi har bussar till Bremen från så lite som 79,00 kr – och du kan spara ännu mer om du är bokar i god tid. FlixBus erbjuder många förbindelser i Germany och många andra länder, så oavsett vart du vill resa har vi säkert en förbindelse som passar dina resplaner. Om du vill resa över helgen eller stanna längre är FlixBus ett enkelt och bekvämt sätt att ta sig dit. Luta dig tillbaka och koppla upp dig på vårt gratis Wi-Fi ombord. Det är enkelt att köpa biljett. Köp din biljett på hemsidan, hos något av våra biljettombud eller i FlixBus-appen. Du visar upp din biljett i appen när du går ombord på bussen. Du kan även hantera din bokning i appen om dina resplaner skulle ändras. Boka din biljett i appen i tid för att fynda de billigaste biljetterna. Ju tidigare du bokar, desto billigare blir det!

Därför är FlixBus till Bremen ett bra val

FlixBus är det billigaste och bekvämaste sättet att resa tillBremen.Det finns1 hållplats i Bremen och du kan resa dit från 118 städer. Du ser vilka förbindelser som finns från din stad på FlixBus linjekarta. Det är enkelt att boka bussbiljett med FlixBus: du kan välja mellan flera olika betalningsmetoder, som kort, Swish, Paypal, Apple/Google Pay. Betala säkert på vår hemsida eller i FlixBus-appen, eller om du känner för att resa spontant, kan du också köpa din biljett från chauffören. Att åka kollektivt med buss är ett av de klimatsmartaste sätten att resa på och du har även möjlighet att bidra till miljön genom att klimatkompensera din resa med FlixBus!

Ombordtjänster

Det är bekvämt att resa till Bremen: när du klivit ombord på FlixBus kan du luta dig tillbaka, koppla av och använda våra tjänster ombord. Våra bussar är utrustade med toalett, laddningsuttag och gratis Wi-Fi, så att du kan skrolla sociala medier, chatta eller lyssna på musik under resan till Bremen. Gillar du att titta ut över landskapet när du reser? Sagt och gjort: när du bokar din biljett kan du boka din favoritplats genom att välja din favoritplats ombord, och om du vill ha lite mer utrymme eller sitta ensam kan du till och med boka en extra plats bredvid dig! Bagage ingår i din biljett när du bokar din resa till Bremen med FlixBus. Du får ta med dig ett handbagage och en resväska.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet