Buss till Dortmund

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med stora och bekväma säten, en toalett, wi-fi och eluttag.
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Dortmund

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Det är enkelt att använda din FlixBus-biljett för din resa till Dortmund. Visa upp din digitala biljett för chauffören vid ombordstigning, antingen QR-koden från bekräftelsen på mail eller din appbiljett.
Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder när du köper din biljett till Dortmund; kortbetalning, Swish, PayPal och Google/Apple Pay. N/A Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning.
Det är enkelt att resa med din cykel till Dortmund med FlixBus! De flesta av våra bussar är utrustade med cykelhållare baktill, alternativt särskilda skydd i bagageutrymmet för att säkerställa att din cykel transporteras säkert under resan. För mer detaljer kring cykeltransport, kolla in vår guide här. Du hittar också priser för cykeltransport här.
Beroende på din avgångsplats brukar Boka i god tid eller välj att resa på vardagar till Dortmund för att hitta biljettpriser från 59,00 kr med FlixBus. Det är både bekvämt och smidigt att resa med buss och med FlixBus hittar du billiga alternativ till Dortmund.
Det finns 2 busshållplatser i Dortmund. Du hittar deras position på kartan här på sidan.
Det är enkelt och smidigt att köpa bussbiljett till Dortmund med FlixBus. Boka online på vår hemsida eller i FlixBus-appen för smidig biljettbokning och hantering.
Upplev komfort ombord våra bussar till Dortmund med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats, toalett och gratis Wi-Fi.
FlixBus säkerställer tillgängligheten för samtliga passagerare som reser till Dortmund, inklusive personer med nedsatt rörlighet, assistansdjur och gravida. Läs mer om våra tjänster och faciliteter för passagerare med nedsatt rörlighet här.
Resenärer under 15 år får rabatterat biljettpris när de reser till Dortmund. Vi räknar ut det bästa priset av tillgängliga priser och rabatter. Läs mer här om vår policy för resor med barn. Barnvagnar får medtas kostnadsfritt vid förbokning.
Du behöver inte oroa dig för att behöva packa lätt när du reser till Dortmund med FlixBus! I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.

Saker att göra i Dortmund

Allmän information om Dortmund

Den karismatiska staden i hjärtat av Nordrhen-Västfalen har över 570 000 invånare. Denna rika stad har utvecklats till en stad med unik charm, och är en av de mest populära städerna i Ruhr-området. Det finns många anledningar till varför du ska ta bussen till Dortmund. Så fort du anländer till stadens centralstation finns alla de viktigaste platserna inom ett rimligt avstånd: däribland Dortumnder U, Westfalenhallen och givetvis Borussia Dortmund fotbollsstadion.

Sevärdheter i Dortmund

Det är inte speciellt välkänt att Dortmund är rik på fästningar, slott och herrgårdar. Det finns många olika slottsparker och vallgravar. Dortmund har väldigt mycket gammal arkitektur och ett otal arkaiska byggnader och kyrkor. Listan är oändlig, och det går i princip inte att besöka samtliga historiska byggnader på en och samma dag. Planera din resa noga eftersom det nästan krävs att du tillbringar en hel helg i Dortmund!

Dortmund : Kultur och historia

Om du tar en av våra bussar till Dortmund kan du många olika konstformer. Künstlerhaus i norr är välkänt för sin stora utställningsyta av nutida och experimentell konst. I Dortmunds konstnärskvarter hittar du massor av olika konstformer som målningar, skissar, skulpturer, foton och videokonst. I Dortmund hittar du även en av de äldsta kulturfestivalerna känd under namnet International Culture Days. På vintern är Dortmunds julmarknader en äkta kulturskatt för alla. Det finns över 300 stånd vilket gör staden till en av Tysklands största julmarknadsstäder. De kulturella möjligheterna är oändliga när din buss har kommit fram till Dortmund!

Nattliv i Dortmund

Dortmund har ett varierande utbud av olika pubar, klubbar och konsertplatser. Dortmunds Konserthus anses som den perfekta konserthallen tack vare en arkitektonisk design som går i stål och glas och ger en oslagbar akustik. I Dortmund finns även många jazzklubbar. Så våra bussresenärer som tar bussen till Dortmund kan förvänta sig en varierande och självständig musikscen. Pop, jazz, klassisk, opera - Dortmund har ett enormt utbud och har något för alla som väljer att ta bussen till denna stad i Nordrhen-Vestfalien.

Upptäck resemöjligheter för Dortmund

Upptäck prisvärda bussresor till och från Dortmund

Är du på jakt efter budgetvänliga resor med buss till och från Dortmund? Då har du hittat helt rätt! Hitta förbindelser från Dortmund med biljetter från endast 59,00 kr. Planera i tid för att spara mer. Det finns 1 hållplatser utspridda i Dortmund för att underlätta starten på ditt reseäventyr. Upptäck Dortmund via våra olika hållplatser – det finns 1 hållplatser iDortmund som du enkelt kan ta dig till. Du har möjligheten att resa från 241 olika städer. Ta dig en titt på FlixBus linjenät för att hitta fler förbindelser nära dig!

Varför välja att resa med FlixBus till och från Dortmund?

FlixBus ger dig en oslagbar kombination av prisvärda och bekväma resor till och från Dortmund. Res bekvämt med gratis Wi-Fi och laddningsuttag vid din plats. Du kan dessutom uppgradera din reseupplevelse genom att reservera önskad sittplats under bokningen. I din biljett ingår både ett handbagage och en stor resväska. Jämfört med att åka bil eller flyga är kollektivt resande med buss faktiskt ett av de klimatsmartaste sätten att resa på. Du har även möjlighet att bidra till din miljöpåverkan genom att klimatkompensera din resa med FlixBus!

Boka din bussbiljett från Dortmund

Det är bus(s)enkelt att köpa biljett med FlixBus. Du kan välja att boka din biljett online eller i FlixBus-appen med några få klick. Du erbjuds flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay och Apple Pay. N/A.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet