Buss till Dortmund

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med stora och bekväma säten, en toalett, wi-fi och eluttag.
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår nya rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. 20% rabatt på alla resor inom Sverige, på både buss- och tågresor.
Läs mer

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Dortmund

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Det finns olika sätt att ta sig till Dortmund men att resa med buss har många fördelar. Genom att resa med FlixBus kan du spara pengar på resekostnaden tack vare våra prisvärda bussbiljetter, dessutom gör du ett klimatsmart val genom att resa kollektivt!
Det är enkelt att köpa bussbiljett till Dortmund med FlixBus: Köp din biljett på vår hemsida genom att välja avgång- och ankomstort och önskat datum för avfärd. Du kan även fynda billiga bussbiljetter genom att ladda ner FlixBus-appen gratis, därmed har du också din biljett nära till hands.
Det finns 1 busshållplats i Dortmund. Du hittar den på kartan på den här sidan.
Att resa med buss är ett av de smidigaste sätten att resa och med FlixBus reser du billigt till Dortmund! Beroende på var du reser ifrån, kan du få biljetter med FlixBus tillDortmund från 49,00 kr!
Det är enkelt att använda din FlixBus-biljett för att åka tillDortmund! Om du har en e-biljett visar du bara upp QR-koden som finns i mejlet eller på PDF-biljetten. Om du bokade din biljett i FlixBus-appen, hittar du din biljett i biljettavsnittet. Du behöver inte skriva ut biljetten, visa upp biljetten med QR-koden för föraren för att checka in och gå ombord på bussen. Luta dig tillbaka och ha en trevlig resa.
Du kan reservera sittplats på resan till Dortmund under bokningsprocessen. I mån av tillgänglighet kan du välja bland olika sittplatskategorier, t ex panorama - för en bättre sikt under din resa, bordsplats - för mer komfort samt sängplats - perfekt för en avkopplande resa. Kolla in vår prislista för platsreservation för mer information.
Vi erbjuder olika säkra betalningsmetoder. Du kan t ex betala med kort, Swish, Apple/Google Pay, Paypal och mer. När du går vidare till betalningssidan ser du de olika alternativen du kan välja mellan. Om problem med betalningen uppstår, kolla in vår hjälpsida om betalningar. Du kan också köpa din biljett ombord eller hos ett biljettombud.
Boka din bussbiljett till Dortmund från så lite som 49,00 kr. Din biljett köper du enklast på hemsidan eller i appen. Boka i tid för att få bästa pris!

Saker att göra i Dortmund

Allmän information om Dortmund

Den karismatiska staden i hjärtat av Nordrhen-Västfalen har över 570 000 invånare. Denna rika stad har utvecklats till en stad med unik charm, och är en av de mest populära städerna i Ruhr-området. Det finns många anledningar till varför du ska ta bussen till Dortmund. Så fort du anländer till stadens centralstation finns alla de viktigaste platserna inom ett rimligt avstånd: däribland Dortumnder U, Westfalenhallen och givetvis Borussia Dortmund fotbollsstadion.

Sevärdheter i Dortmund

Det är inte speciellt välkänt att Dortmund är rik på fästningar, slott och herrgårdar. Det finns många olika slottsparker och vallgravar. Dortmund har väldigt mycket gammal arkitektur och ett otal arkaiska byggnader och kyrkor. Listan är oändlig, och det går i princip inte att besöka samtliga historiska byggnader på en och samma dag. Planera din resa noga eftersom det nästan krävs att du tillbringar en hel helg i Dortmund!

Dortmund : Kultur och historia

Om du tar en av våra bussar till Dortmund kan du många olika konstformer. Künstlerhaus i norr är välkänt för sin stora utställningsyta av nutida och experimentell konst. I Dortmunds konstnärskvarter hittar du massor av olika konstformer som målningar, skissar, skulpturer, foton och videokonst. I Dortmund hittar du även en av de äldsta kulturfestivalerna känd under namnet International Culture Days. På vintern är Dortmunds julmarknader en äkta kulturskatt för alla. Det finns över 300 stånd vilket gör staden till en av Tysklands största julmarknadsstäder. De kulturella möjligheterna är oändliga när din buss har kommit fram till Dortmund!

Nattliv i Dortmund

Dortmund har ett varierande utbud av olika pubar, klubbar och konsertplatser. Dortmunds Konserthus anses som den perfekta konserthallen tack vare en arkitektonisk design som går i stål och glas och ger en oslagbar akustik. I Dortmund finns även många jazzklubbar. Så våra bussresenärer som tar bussen till Dortmund kan förvänta sig en varierande och självständig musikscen. Pop, jazz, klassisk, opera - Dortmund har ett enormt utbud och har något för alla som väljer att ta bussen till denna stad i Nordrhen-Vestfalien.

Bussar till Dortmund

Hitta de billigaste bussresorna till Dortmund

Letar du efter billiga biljetter till Dortmund? Vi har bussar till Dortmund från så lite som 49,00 kr – och du kan spara ännu mer om du är bokar i god tid. FlixBus erbjuder många förbindelser i Germany och många andra länder, så oavsett vart du vill resa har vi säkert en förbindelse som passar dina resplaner. Om du vill resa över helgen eller stanna längre är FlixBus ett enkelt och bekvämt sätt att ta sig dit. Luta dig tillbaka och koppla upp dig på vårt gratis Wi-Fi ombord. Det är enkelt att köpa biljett. Köp din biljett på hemsidan, hos något av våra biljettombud eller i FlixBus-appen. Du visar upp din biljett i appen när du går ombord på bussen. Du kan även hantera din bokning i appen om dina resplaner skulle ändras. Boka din biljett i appen i tid för att fynda de billigaste biljetterna. Ju tidigare du bokar, desto billigare blir det!

Därför är FlixBus till Dortmund ett bra val

FlixBus är det billigaste och bekvämaste sättet att resa tillDortmund.Det finns1 hållplats i Dortmund och du kan resa dit från 238 städer. Du ser vilka förbindelser som finns från din stad på FlixBus linjekarta. Det är enkelt att boka bussbiljett med FlixBus: du kan välja mellan flera olika betalningsmetoder, som kort, Swish, Paypal, Apple/Google Pay. Betala säkert på vår hemsida eller i FlixBus-appen, eller om du känner för att resa spontant, kan du också köpa din biljett från chauffören. Att åka kollektivt med buss är ett av de klimatsmartaste sätten att resa på och du har även möjlighet att bidra till miljön genom att klimatkompensera din resa med FlixBus!

Ombordtjänster

Det är bekvämt att resa till Dortmund: när du klivit ombord på FlixBus kan du luta dig tillbaka, koppla av och använda våra tjänster ombord. Våra bussar är utrustade med toalett, laddningsuttag och gratis Wi-Fi, så att du kan skrolla sociala medier, chatta eller lyssna på musik under resan till Dortmund. Gillar du att titta ut över landskapet när du reser? Sagt och gjort: när du bokar din biljett kan du boka din favoritplats genom att välja din favoritplats ombord, och om du vill ha lite mer utrymme eller sitta ensam kan du till och med boka en extra plats bredvid dig! Bagage ingår i din biljett när du bokar din resa till Dortmund med FlixBus. Du får ta med dig ett handbagage och en resväska.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet