Buss till Göteborg Landvetter flygplats

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med bekväma säten, Wi-Fi och eluttag
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Göteborg Landvetter flygplats

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Du behöver inte oroa dig för packning inför din resa med flygplatstransfern med FlixBus från eller till Göteborg Landvetter flygplats! I din biljett ingår GRATIS handbagage (30x42x18 cm, upp till 7 kg) och en stor resväska (50x80x30 cm, upp till 20 kg). För mer information om extra eller specialbagage, gå till den här sidan. Kontrollera även gällande bagageregler med flygbolaget innan du reser.
Vi erbjuder en bekväm resa med gott om benutrymme, laddningsuttag och toalett ombord för våra flygplatstransferbussar till och från Göteborg Landvetter flygplats. De flesta av våra bussar erbjuder också gratis Wi-Fi. Kom ihåg att ta med laddare till din enhet så att du kan ladda vid din plats.
Det är enkelt och smidigt att reservera en sittplats på FlixBus flygplatstransfer till och från Göteborg Landvetter flygplats. Du kan boka din flyplatstransfer online genom att välja avgång- och ankomstort samt önskat resedatum. Boka i FlixBus-appen för att hitta de bästa erbjudandena.
Med FlixBus är det enkelt att ta sig till och från Göteborg Landvetter flygplats med förbindelser från 26 städer. Spara pengar på boende när du reser med våra nattbussar!
Det finns en FlixBus-hållplats i Göteborg Landvetter flygplats. Du hittar exakt position på kartan på den här sidan. Om du reser från Göteborg Landvetter flygplats, se till att du räknar in både avstånd och beräknad restid från avgångshållplatsen till flygplatsen för att säkerställa en stressfri resa.
Det är prisvärt att välja FlixBus för din resa till och från Göteborg Landvetter flygplats. Du kan fynda priser från 89,00 kr beroende på var du reser ifrån.
När du bokar din resa från eller till Göteborg Landvetter flygplats kan du reservera en sittplats, beroende på tillgänglighet. Detta inkluderar alternativ som panoramaplats, bordsplats eller sängplats. Du hittar mer information på vår sida om platsreservation.
Vi erbjuder olika betalningsmetoder för din biljettbokning från eller till Göteborg Landvetter flygplats. Du kan välja att betala med kort, Swish, PayPal, Google/Apple Pay och fler. I betalningsavsnittet väljer du önskad betalningsmetod. Om problem skulle uppstå hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning. N/A
Det är ett klimatsmart val att resa med vår flygplatstransfer från och till Göteborg Landvetter flygplats. Det begränsar koldioxidutsläppen jämfört med en resa med privat bil. Hjälp oss att uppnå vårt mål om noll utsläpp genom att bocka för klimatkompensation när du bokar din resa.
Självklart! Våra flygplatstransfers från och till Göteborg Landvetter flygplats inkluderar alla passagerare, även personer med rullstol, assistansdjur eller gravida.
Visa upp din biljett i appen eller bokningsbekräftelse som du fått på mail när du reser från eller till Göteborg Landvetter flygplats. Du behöver inte skriva ut biljetten, det räcker med att visa upp den digitalt för chauffören när du går ombord på bussen.
Passagerare under 15 år får ett rabatterat pris på våra flygplatsförbindelser till och från Göteborg Landvetter flygplats. Vi säkerställer alltid de bästa priserna vid tidpunkten för bokningen, som i vissa fall kan vara lägre än barnbiljettpriset. För mer information, kolla in vår resepolicy för barn. Du får ta med barnvagn på resan helt utan extra kostnad!

Upptäck västkustens charmiga stad Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största stad belägen på västkusten – den pittoreska staden där innovativ design, hållbar livsstil och konstnärlig anda ligger i centrum. Hamnstaden kombinerar både modern svensk stil med en rik sjöfartshistoria. Göteborg har ett invånarantal på över en halv miljon och är känd för sin trevliga atmosfär, pittoreska stadsdelar och grönområden. Staden är ett dessutom ett nav av innovation och erbjuder universitet i världsklass med en växande startupanda. Göteborg bjuder också på många mysiga fikaställen, historiska stadsdelar som Haga samt en kärlek för musik och festivaler.

Varför ska du besöka Göteborg med FlixBus?

I Göteborg möter innovativ anda den svenska stadsidyllen. Upptäck de varierande stadsdelarna med allt från trendiga butiker i Majorna till populära kaféer på Avenyn. Göteborgs kulinariska scen fokuserar på hållbarhet och lokala råvaror. Upplev den unika arkitekturen på Göteborgs konstmuseum eller varför inte futuristiska Universeum. Göteborgs pittoreska och idylliska skärgård är perfekt för upptäckaren och ligger bara en kort resa bort från stan. Göteborg bjuder på överraskningar runt varje hörn och är definitivt en destination väl värd ett besök.

När ska man besöka Göteborg

 • Sommaren (juni till augusti): På sommaren när dagarna blir längre och temperaturen stiger förvandlas Göteborg till en livlig atmosfär – gatorna vibrerar av energi och det är den perfekta tiden att besöka staden. Slå dig ner på en uteservering, strosa runt på marknader eller ta dig till någon av stadens badplatser. Sommaren är också säsongen för musik- och kulturfestivaler med allt från traditionellt midsommarfirande i början av sommaren till livfulla och sprudlande musikfestivaler ända in i sensommaren.
 • Höst (september till november): När sommaren sakta tackar för sig smyger sig hösten på och sprider ett vackert höstlandskap över staden. Göteborg har många grönområden och parker, som Slottsskogen och Trädgårdsföreningen. Dessa platser förvandlas till ett höstdrömland som målas i gult, orange och rött – perfekt för mysiga höstpromenader och instagramvänliga bilder. Det är en dessutom lågsäsong som passar perfekt för den som vill upptäcka staden i lugn och ro; kanske en fika på stadens bästa fik, kombinerat med ett museimaraton och kulturupplevelser.
 • Vinter (december till februari): Även vintern i Göteborg kan bjuda på en magisk upplevelse. Under december månad finns flertalet besöksvärda julmarknader i staden som lyser upp gatorna och sprider julmysfaktorn. Liseberg är stadens kända nöjespark som blir till en spektakulär juldestination där julbelysning och festliga dekorationer klär parken.
 • Vår (mars till maj): När staden börjar blomstra och ljuset kommer tillbaka igen fylls staden av liv. Säsongen är perfekt för ett besök på Göteborgs botaniska trädgård, som faktiskt råkar vara en av de största i Europa. Vädret är mildare, vilket gör det perfekt för just utomhusaktiviteter som att cykla runt stan eller ta en båttur till närliggande skärgårdsöar.

Toppattraktioner i Göteborg

 • Liseberg nöjespark: En av Skandinaviens topprankade nöjesparker där det inte bara handlar om spännande åkattraktioner; det är en komplett underhållningsdestination. Från berg- och dalbanor och karuseller till konserter och teaterföreställningar – parken har något för alla typer och alla åldrar. Under julsäsongen förvandlas Liseberg dessutom till en magisk julmarknad.
 • Göteborgs skärgård: En kort resa med båt eller färja från stadens centrum tar dig till Göteborgs skärgård. Göteborgs skärgårdsöar med klippiga landskap och fiskebyar lämpar sig perfekt för vandring, kajakpaddling eller bara ta en lugn dag på ön. På sommaren väcks skärgården till liv med strandbesökare och båtfolk och under lågsäsongen erbjuder platsen en fridfull vistelse bortom stadspuls och trafik.
 • Haga: Denna historiska stadsdel är en av stadens mest charmiga och pittoreska områden. Haga är känt för sina välbevarade träfasader, småbutiker och den berömda Nygatan, full med kaféer och bagerier. Missa inte chansen att prova en gigantisk Hagabulle, som passar perfekt när du är riktigt fikasugen och en bulle i vanlig storlek inte stillar ditt behov.
 • Universeum: Universeum erbjuder interaktiva utställningar om teknik, natur och miljö. Platsen har en regnskogszon, ett akvarium och en möjlighet för besökare att lära sig om de senaste vetenskapliga upptäckterna på ett engagerande och interaktivt sätt.
 • Göteborgs konstmuseum: Museet är känt för sin omfattande samling av nordisk konst – men visar även verk från hela världen, från 1400-talet till nutid. Museets höjdpunkter inkluderar mästerverk av konstnärer som Edvard Munch och Anders Zorn.
 • Slottsskogen: Denna omfattande park är en grön oas mitt i staden. Slottsskogen är idealisk för lugna promenader, picknick eller bara titta på djurlivet. Parken är hem till olika djur, inklusive älgar och sälar och har ett naturhistoriskt museum samt ett zoo för de små.
 • Volvomuseet: För bilentusiasterna är Volvomuseet ett måste. Museet skildrar historien om Volvos varumärke, uppvisar bilar, lastbilar och andra fordon samt belyser företagets innovationer inom fordonsdesign och säkerhet.
 • Trädgårdsföreningen: En av Europas bäst bevarade 1800-talsparker, känd för sin rosenträdgård med över 4000 rosor från 1900 olika arter. Palmhuset, inspirerat av Crystal Palace i London, är ett sprudlande växthus fyllt med exotiska växter.

Att ta sig runt i Göteborg

Det är enkelt att ta sig runt i Göteborg tack vare ett effektivt kollektivtrafiksystem. Västtrafik driver stadens spårvagnar, bussar och färjor och förbinder alla stora sevärdheter. Spårvagnsnätet är det mest omfattande i norra Europa och ger samtidigt ett naturskönt och bekvämt sätt att utforska staden. Biljetter kan enkelt köpas i Västtrafik-appen eller i biljettautomater.

Mat och dryck i Göteborg

Göteborg erbjuder ett smörgåsbord av smaker. Här kan du njuta av allt från klassiska bakverk på stadens många kaféer till riktigt goda räkmackor och festmåltider. Längs Avenyn hittar du många restauranger och kaféer. Om du känner dig extra äventyrlig (eller du redan är en inbiten surströmmingsfantast) kan du även prova på surströmming på utvalda restauranger.

Nattliv och underhållning i Göteborg

När solen går ner vaknar Göteborgs nattliv. Avenyn är stadens hjärta när det kommer till nattliv, med ett brett utbud av barer, klubbar och restauranger. Stadens kulturkalender är dessutom packad med evenemang – från Göteborgs filmfestival till jazzkonserter. För ett unikt sätt att förgylla kvällen rekommenderar vi även att ta en båttur längs stadens kanaler.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet