Buss till Hafik

Den här destinationen är för närvarande inte tillgänglig.

Se några förslag nedan.

image for unavailable city page


Tillbaka till alla destinationer

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med bekväma säten, Wi-Fi och eluttag
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

Upptäck resemöjligheter för Hafik

Upptäck prisvärda bussresor till och från Hafik

Är du på jakt efter budgetvänliga resor med buss till och från Hafik? Då har du hittat helt rätt! Hitta förbindelser från Hafik med biljetter från endast 39,00 kr. Planera i tid för att spara mer. Det finns 1 hållplatser utspridda i Hafik för att underlätta starten på ditt reseäventyr. Upptäck Hafik via våra olika hållplatser – det finns 1 hållplatser iHafik som du enkelt kan ta dig till. Du har möjligheten att resa från 15 olika städer. Ta dig en titt på FlixBus linjenät för att hitta fler förbindelser nära dig!

Varför välja att resa med FlixBus till och från Hafik?

FlixBus ger dig en oslagbar kombination av prisvärda och bekväma resor till och från Hafik. Res bekvämt med gratis Wi-Fi och laddningsuttag vid din plats. Du kan dessutom uppgradera din reseupplevelse genom att reservera önskad sittplats under bokningen. I din biljett ingår både ett handbagage och en stor resväska. Jämfört med att åka bil eller flyga är kollektivt resande med buss faktiskt ett av de klimatsmartaste sätten att resa på. Du har även möjlighet att bidra till din miljöpåverkan genom att klimatkompensera din resa med FlixBus!

Boka din bussbiljett från Hafik

Det är bus(s)enkelt att köpa biljett med FlixBus. Du kan välja att boka din biljett online eller i FlixBus-appen med några få klick. Du erbjuds flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay och Apple Pay. N/A.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet